I-a cerut soției să-l îngroape cu TOȚI BANII AGONISIȚI. Ce a făcut VĂDUVA la înmormântare, TE VA LĂSA FĂRĂ CUVINTE!

I-a cerut soției să-l îngroape cu TOȚI BANII AGONISIȚI. Ce a făcut VĂDUVA la înmormântare, TE VA LĂSA FĂRĂ CUVINTE!

„Banul este ochiul dracului”, spune un vechi proverb românesc. Pentru el se fac compromisuri, se comit abuzuri, se fac sacrificii.

Pentru unii, banii sunt simple instrumente, pentru alții, însă, sunt lucruri de care nu se pot lipsi nici măcar pe lumea de dincolo.

Este și cazul unui bărbat care a muncit din greu până a strâns o mică avere. Ajunsese să iubească banii mai mult decât orice pe lumea asta. Când i-a venit sorocul, omul i-a cerut soției sale să îi pună în sicriu toți banii și să îl îngroape cu ei.

Soția i-a promis că-i va îndeplini ultima dorință. La înmormântare, văduva plângea și mângâia o cutie de pantofi pe care o ținea în brațe. Apoi a pus cutia în sicriu și și-a îngropat soțul.

Lumea care știa de dorința soțului decedat o privea șocată. La funeralii a participat și amantul femeii, care a rămas stupefiat văzând cum femeia „trimite” cutia cu bani sub pământ.

După funeralii, soția decedatului și-a liniștit amantul, spunându-i că pusese toți banii la bancă, iar cutia de pantofi era, de fapt, plină cu… ziare!

  1. Bună. Păcăleală de întâi aprilie. I-a tras-o la mort.

    Raspunde
  2. Nu este așa… a pus toți banii la banca și a scris un cec cu suma respectiva și a pus cecul în cutie… dacă va putea pe lumea cealaltă sa încaseze cecul atunci asa sa fie

    Raspunde
  3. A fàcut bine De ce ar putrezi un amar de bani cind poti ajuta pe cineva dacà tu nu ai nevoie

    Raspunde
  4. Ce o rîde de el cînd o deschide cutia ???????

    Raspunde
  5. SA ai incredere in femeii

    Raspunde
  6. Chiar asa ..stiri se toata jena

    Raspunde
  7. Talaul nu se tine cu tulei !!

    Raspunde
  8. Ferice de ea ca a ramas cu banii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.