A ieșit la întâlnire cu un bărbat, dar NU a vrut o RELAȚIE. A doua zi s-a trezit cu o CUTIE în fața ușii. Ce conținea, i-a dat FIORI! (FOTO)

A ieșit la întâlnire cu un bărbat, dar NU a vrut o RELAȚIE. A doua zi s-a trezit cu o CUTIE în fața ușii. Ce conținea, i-a dat FIORI! (FOTO)

O femeie a avut parte de o surpriză foarte neplăcută după ce a ieșit la întâlnire cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet. După ce a refuzat să se mai întâlnească cu el, acesta i-a făcut un „cadou” bizar.

Lindsay Jones, o mamă singură în vârstă de 33 de ani din Cardiff, a vrut să-și refacă viața și să iasă din nou la întâlniri. Ea a fost invitată la cină de către un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet și a acceptat deoarece i s-a părut simpatic.

Cina nu a decurs tocmai bine, iar după ce au povestit puțin despre hobby-urile lor, Lindsay l-a anunțat că nu mai dorește o a doua întâlnire. Bărbatul a insistat, însă, ea a refuzat categoric.

A doua zi dimineața, femeia s-a trezit cu o cutie în fața ușii. Aceasta era o comandă de la magazinul Tesco, trimisă de către bărbatul respins.

Înăuntru se aflau câteva felii de carne, stridii, apă tonică, o sticlă de gin și o cutie de ciocolată, toate fiind menționate de ea la cină, când vorbea despre alimentele și băuturile ei preferate.

tesco

Îngrozită fiind de gestul și de insistențele admiratorului ei, Lindsay i-a blocat numărul de telefon, după ce i-a spus clar să nu o mai caute niciodată.

Sursa: metro.co.uk

  1. Dar ea a fost socata, ingrozita! E terifiant, tulburator, de-a dreptul pur si simplu…. el ii comandase ce ii placea ei… Extraordinarul senzational! Ma cac pe site-urile pline de dejectiile voastre pe care le considerati articole!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.