Igaş nu va vota lista lui „Nea’ Ceaşcă” Falcă în Biroul Permanent Naţional al PNL

Igaş nu va vota lista lui „Nea’ Ceaşcă” Falcă în Biroul Permanent Naţional al PNL

Senatorul Constantin Traian Igaş a anunţat, în această dimineaţă, că nu va vota în Biroul Permanent Naţional al PNL lista de candidaţi ai filialei arădene pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

„Sunt în drum spre Bucureşti, unde la ora 13 voi fi prezet la BPN, şedinţă în care se va valida lista nostră pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Aşa cum am mai spus deja, nu voi contesta această listă dar nici nu voi vota deoarece cred că puteam avea o listă mai consistentă rezultată în urma discuţiilor, cu primarii şi viceprimarii noştri, nu doar în cercul restrâns al preşedintelui de filială! Obiectivul nostru trebuie să fie doi senatori şi patru deputaţi!! Am rezerve că vom reuşi acest obiectiv în conditiile în care respectul faţă de colegii „furnicuţe”, cei care muncesc, lipseşte cu desăvârşire! Întâlnirile pe colegiile 6 şi 7 sunt formale, nu informale! Spiritul de colegialitate este pe cale dispariţie iar în unele momente parcă suntem în vremea lui Nea’ Ceaşcă, doar el contează şi ceilalţi devin gloată, care nu contează deloc! Dar nu dejnădăjduiesc, sunt convins că vor veni vremuri şi mai bune! Doamne ajută!”, a declarat Constantin Traian Igaş.

„Vă multumesc tuturor celor care ați sunat, ați postat, public sau privat, aprecierile și gândurile dvs. Mi-aș fi dorit ca tot ceea ce mi-ați spus sau scris în privat să spuneți si public! Nu trebuie să vă fie teamă dragi primari, viceprimari, consilieri si simpatizanți!!!!! Învățați să folosiți dreptul la libera exprimare (unii dintre ai noștri au murit pentru acest drept)!!!”, a mai spus Igaş, atrăgând atenţia: „Atâta timp cât veți merge pe calea bătătorită, încă din 2012, nu veți avea parte de nici o schimbare în atitudinea faţă de dvs, membri ai acestui partid, aleși ai comunităților aradene!”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.