Îi DISPĂREAU LUCRURI din casă. Când a verificat podul casei A RĂMAS ȘOCATĂ de ce a găsit acolo!

Îi DISPĂREAU LUCRURI din casă. Când a verificat podul casei A RĂMAS ȘOCATĂ de ce a găsit acolo!

O tânără de 28 de ani a avut parte de clipe de coșmar, după ce s-a despărțit de iubitul ei. Tânăra ajunsese să se întrebe dacă s-a abătut asupra ei vreun blestem și asta fiindcă de fiecare dată când căuta un lucru în casă, acesta îi lipsea.

Marie Wright (28 de ani) și Alexander Cooper (27 ani) (FOTO) au format, timp de 5 luni, un cuplu frumos. Când a simțit că relația lor devine prea serioasă, tânăra i-a cerut iubitului să plece din casa ei și s-o lase să stea singură o vreme.

marie w and his boy

Iniţial, bărbatul a fost de acord, însă, câteva zile mai târziu s-a furişat înapoi în casă și s-a stabilit în mansardă, unde a locuit fără ştirea iubitei sale două săptămâni, timp în care fetei începuseră să-i lipsească obiecte: de la mâncare și role de hârtie igienică, până la lenjerie de pat.

Tânăra a devenit suspicioasă după ce din contul său au dispărut diferite sume de bani. Crezând că a fost prădată de hoți, a anunțat poliția. Agenții de ordine aveau să descopere că iubitul ei încă locuia sub același acoperiș cu tânăra, în mansardă unde îşi amenajase chiar şi un pat. Ascunzătoarea bărbatului a fost, astfel, descoperită.

Pentru faptele sale, tânărul a fost condamnat la 16 luni de închisoare şi s-a ales şi cu un ordin de restricţie.

Foto: metro.co.uk

  1. e nebuna la cap

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.