Ilie Cheşa: „Adversarii noştri îşi adună forţele, încercând să bage sub preş rezultatele dezastruoase”

Ilie Cheşa: „Adversarii noştri îşi adună forţele, încercând să bage sub preş rezultatele dezastruoase”

Ilie Cheşa pare că s-a resemnat cu înfrângerea la limită pe care a suferit-o sâmbătă, în cadrul competiţiei pentru preşedinţia Organizaţiei Municipale PSD Arad. Deşi la un moment dat circula informaţia că acesta va contesta rezultatul (a pierdut la o diferenţă de doar 9 voturi), o postare de pe Facebook vine să liniştească apele în PSD Arad.

„Am pierdut la alegerile municipale ale PSD Arad. Am pierdut la «mustaţă». Este o înfrângere onorabilă, însă este, totuşi, o înfrângere. Pe care mi-o asum şi o accept ca atare. Cu toate acestea, doresc să mulţumesc oamenilor care m-au votat, şi să îmi reafirm disponibilitatea de a munci cu ei, pentru ei. Doresc, de asemenea, să mulţumesc şi celor care au votat împotriva mea. Deoarece m-au făcut să înţeleg mai bine o situaţie de fapt…”, a scris Ilie Cheşa pe pagina sa de Facebook.

„Îl felicit pe câştigător şi rămân alături de extraordinara echipă a PSD Arad. Scopul nostru, al social democraţilor, nu trebuie uitat, şi nici sacrificat în numele unor pseudo-lupte interne. În timp ce în sânul partidului au loc exerciţii democratice, adversarii noştri îşi adună forţele, încercând să bage sub preş rezultatele dezastruoase ale administraţiei lor. Ramân fidel viziunii mele legate de schimbare şi repliere. Ne aşteaptă luni grele, de pregătire a alegerilor. Fac un apel la unitate şi vreau să subliniez că voi rămâne un om de echipă, care doreşte dezvoltarea pozitivă şi dialogul. Încă o dată, vă mulţumesc pentru încredere, dar şi pentru amendamentele pe care le-aţi făcut. Dumnezeu să ne ajute pe toţi!”, a mai declarat Cheşa.

  1. D-le CHESA,reusita d-voastra in alegerile PSD-ului la ARAD ar fi fost un DEZASTRU pentru ei si mult bine pt.noi.Va stiu ,din campanile USL.Pe d-voastra nu v-am inteles niciodata ce faceti si ce vreti,politic si organizatoric ma refer!!!

    Raspunde
  2. Te-ai inmuiat mai Chesa nu mai contesti?

    Raspunde
  3. Ilie, esti doar un frustrat care incepe la linga papucii invingatorilor

    Raspunde
  4. Daca Maduta si Caprar te mai incalzesc la sin atunci intro zi i-si vor merita soarta.TOTUL a fost premeditat ai mers pe elementul surpriza.Oameni i-ai mobilizat inainte de a-ti anunta candidatura…Ilie tu ai fost cineva in PSD datorita lui Maduta si lui Caprar.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.