Ilie Cheşa, către Falcă: „Suntem nerăbdători şi noi şi arădenii să ne spuneţi cum vă curg în buzunar banii din contractele pe care le derulează propria firmă”

Ilie Cheşa, către Falcă: „Suntem nerăbdători şi noi şi arădenii să ne spuneţi cum vă curg în buzunar banii din contractele pe care le derulează propria firmă”

Consilierul local municipal PSD Ilie Cheşa constată că PNL Arad continuă demagogia ieftină, cu care, de altfel, ne-a obişnuit, prin vocea firavă a lui Bogdan Boca. Potrivit lui Cheşa, acesta din urmă pare să nu fi înţeles nimic din mesajul clar, tranşant şi argumentat lansat luni de PSD Arad.

„Mă tem însă că n-au înţeles nimic nici stăpânii lui Boca, pentru că acesta din urmă nu a glăsuit în CLM mai mult decât cuvântul «jur» la investitură şi probabil că astfel îşi va termina şi mandatul. Mesajul toxic din presă aparţine însă «păpuşarilor», vechii PDL-işti, obişnuiţi să se joace cu banul public după bunul plac, după care aruncă o perdea de fum, invocând în mod demagogic interesul arădenilor. La asta se adaugă şi o atitudine ridicolă de victimizare, o sensibilitate mimată pe care o afişează toată trupa, în frunte cu Gheorghe Falcă. Ce este atât de greu de înţeles pentru aceşti indivizi? Că PSD Arad nu consideră cinstit ca municipalitatea să facă un împrumut de 20 milioane de euro pentru ca primarul să facă parcări pe care din start intenţionează să le concesioneze, dând startul la un PARKTRONIC bis, numai bun să îmbogăţească şi mai tare clientela politică a PNL ? Un împrumut indizerabil şi pe considerentul că există un excedent bugetar semnificativ neutilizat. Sunt absolut sigur că nu există neclarităţi sau ambiguităţi în afirmaţiile şi expunerile preşedintelui Consiliului Naţional al PSD, senatorul Mihai Fifor, a preşedintelui organizaţiei judeţene, deputatul Dorel Căprar sau a liderului de grup PSD-ALDE din CLM, Adrian Todor. Acesta din urmă apostrofat gratuit drept nesimţit în plină şedinţă de consiliu de către nimeni altul decât «vătaful şef» Gheorghe Falcă. PSD nu se opune nici unui proiect constructiv pentru Arad dar marchează apăsat o listă de priorităţi investiţionale şi aici în capul listei tronează necesitatea construirii unui Spital Municipal nou, modern pentru urbe”, a declarat Ilie Cheşa.

Acesta consideră că „ar fi cazul ca minciunile şi dezinformările să înceteze, în frunte cu marele neadevăr legat de construcţia bazinului olimpic din Subcetate, investiţie finanţată în proporţie de 70 % din fonduri guvernamentale şi doar 30 % din banii municipalităţii”.

„Arădenii trebuie să înţeleagă că Falcă şi oamenii lui acţionează pe două planuri: 1) Dezinformare şi calomnie în plan politic şi 2) Sifonarea fără limită a banului public în scopul umplerii visteriei firmelor căpuşă ce gravitează în jurul acestui grup de interese, că politicieni îmi vine greu să-i numesc. Aşteptăm în continuare cu interes ca primarul să ofere public explicaţii legate de faptul că este acţionar la Pro Arhitectura, care câştigă permanent sume semnificative de la Statul Român, pentru studii de fezabilitate de domeniul basmelor. Chiar suntem nerăbdători şi noi şi arădenii să ne spuneţi cum vă curg în buzunar banii din contractele pe care le derulează propria firmă”, a mai afirmat consilierul municipal Ilie Cheşa.

  1. Stimati jurnalisti, unde il pot gasi pe acest individ? Omul imi datoreaza bani grei

    Raspunde
  2. La primarie sus la etaj in biroul de pe colt

    Raspunde
  3. As vrea sa il aud cu urechile mele pe Bila cum rosteste acest discurs stufos, fara sa isi innoade limba. Totusi, cred in curiozitatea lui legata de cum se umplu buzunarele in politica

    Raspunde
  4. Nesimtitul asta, acum trei ani se ruga de o colega de partid( cu doctorat in domeniu) sa l inscrie la facultate, sa fie si el absolvent la 40, ca dupa sa o denigreze pe aceasta, in fatza a 8,9 politisti… tocmai tampitelul asta vorbeste? Si acum figureaza in evidentele facultatii ca nu a avut bani sa si plateasca taxa. El practica cu 10 FARISEISMUL POLITIC

    Raspunde
  5. Felicitari d-le Chesa in sfirsit ai inceput sa -ti faci treaba.

    Raspunde
  6. Postacii portocalii au sărit ca arși.Oare de ce?

    Raspunde
  7. Doare adevarul? Inca figurezi ca rau platnic la facultea la care te ai inscris. Si mai si barfesti colegele din partid, mai tampitelule. Dar asta e imaginea ta, din pacate mai si reprezinte psd arad. Psd arad un partid demn de respect, nu tu mai iliuta

    Raspunde
  8. Da asa este, eu l am auzit barfind o colega care l a inscris la o facultate, la un chef cu angajati de la Ipj. Dar am fost suficienti martori cand spunea ca datorita lui, acea colega a ajuns pe junctia pe care este in universitate. Dar nu i nimic, noi mergem in proces ca martiri, doamna respectiva are un avocat specialist in procese castigate, mai ales in calomnii si insulte. Si merge chesa la biserica , dupa ce barfeste?

    Raspunde
  9. Bravo spuneti acestui arogant si infatuat? Macar caprar si a lasat nasul jos, dar chesa? Un arogant si agramat, uitati va cum scrie, cat de agramat, probabil de aceea nu a msi continutat facultatea

    Raspunde
  10. Mai ilie,nuai rugat tu aceeasi colega sa te duca cu masina de la boulrosu, in aradul nou, cu masina?ca nu aveai bani de taxi. Aceeasi colega pe care ai denigrat o cu cei di ipj? Ai sprijinit tu numirea in functie a sefului acestora? Sau colega? Si mai ai tuprul jegos de a o barfi, mai ipocritule

    Raspunde
  11. Poate totusi caprar se trezeste si isi face o curatenie inpartid, mai ales in prioritati, asa se mai salveaza ceva din partid, altfel praful se alege

    Raspunde
  12. Din pacate omul are dreptate in ceea ce spune.Ca are pacatele evidentiate mai sus de anonimi, ma rog.Cu siguranta daca sunt adevarate va plati pt.ele.

    Raspunde
  13. Ce face? Se victimeaza aici prin mesaje, nesimtitul! Asa reprezentam psd arad, nu ii e rusine?

    Raspunde
  14. Ce sa plateasca? Nu vede nici acum caprar ce mizefabil este acest ipocrit? Nici acum caprarnu se trezeste? Ce actiuni a facut acest ilie? Merge la actiuni psd, doar cu rol participativ? Si nu face nimic, avand tupeul jegos de a barfii colegeledin partid? Ipocritul, doar atat poate?

    Raspunde
  15. Un exemplu banal:cum e posibil sa ai la o postare pepagina oficiala psd arad, 3, 4 like uri, cu cel putin 5000 membrii? Daca tot taie frunza la caini, ilie poate sa dea like uri la postari… cum psd arad sa functioneze la parametrii normali, in aceasta situatie, cu un agramat ca si ilie, care „loveste ” in proprii colegi care au fost loiali partidului? Imi raspunde ti?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.