Ilie Cheşa: „PSD Arad a reuşit urgentarea dezinsecţiei pe cale aeriană la nivelul municipiului”

Ilie Cheşa: „PSD Arad a reuşit urgentarea dezinsecţiei pe cale aeriană la nivelul municipiului”

Grupul de consilieri locali PSD-ALDE a depus, în şedinţa de astăzi a CLM Arad, un amendament de natură să rezolve în 48 ore problema dezinsecţiei exterioare pe cale aeriană la nivelul municipiului.

Arădenii plătesc taxe şi impozite în acest oraş pentru a vedea un Consiliu local funcţional, operativ şi nu pentru a asculta explicaţii şi scuze de natură tehnico-economică ori de ordin procedural. Tocmai de aceea, consilerii social-democraţi consideră că problemele urbei, indiferent de specificul lor, trebuie soluţionate prin coerenţă administrativă, profesionalism şi implicare, în special când este vorba despre servicii de bază care vizează confortul direct al cetăţenilor, spune consilierul local social-democarat Ilie Cheșa.

„În acest spirit am redactat amendamentul, depus şi votat astăzi în plenul CLM, care reglementează un termen extrem de scurt pentru începerea dezinsecţiei exterioare pe cale aeriană. Era un aspect într-adevăr presant, un disconfort major pe care astfel reuşim să îl surmontăm, totul şi pe fondul aprobării tarifelor pentru activitatea de dezinsecţie, dezinfecţiei şi deratizare în municipiul Arad. Fără multe alte comentarii, aşteptăm ca după semnarea contractului cadru, firma câştigătoare a licitaţiei să se apuce de treabă în cursul zilei de joi, conform amendamentului PSD”, precizează consilerul local PSD Arad Ilie Cheşa.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.