Îmbrăcăminte dăruită Caselor de Tip Familial de la Mocrea

Îmbrăcăminte dăruită Caselor de Tip Familial de la Mocrea

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, prin colaborarea doamnei Erika Stark (director general DGASPC – Arad) și prin implicarea doamnei Igaș Rodica (Coordonator compartiment Mocrea), copiilor de la Compartimentul Caselor de Tip Familial Sf. Elisabeta și Johannes de la Mocrea le-au fost dăruite, marți, 12 iulie 2016, obiecte noi de îmbrăcăminte (pantaloni, tricouri, cămăși, veste, pulovere, rochii, eșarfe) și material didactic pentru o lecție biblică despre Iisus Hristos.

Întâlnirea copiilor cu vizitatorii a fost una caldă, veselă, plină de bucurie și comuniune. Primirea făcută vizitatorilor de către copii a fost mai mult decât familială, oferindu-le mulțumiri nenumărate. Majoritatea copiilor nu au așteptat plecarea musafirilor, că au și probat hainele primite, arătându-și astfel unii altora bucuria pentru dobândirea unui lucru «la modă».

Această nouă acțiune social-filantropică adresată beneficiarilor DGASPC Arad a fost un bun prilej de a demonstra celor aflați într-o situație de reală dificultate, că nu sunt uitați și că împreună, Biserica și DGASPC își dau mâna pentru a-i ajuta și a le oferi toate cele necesare, atât cele materiale, cât și cele spirituale. După exemplul „bunului samaritean” ne îngrijim de persoanele care sunt în situații dificile, oferindu-le sprijinul unei solidarități concrete.

Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.