Impresionat de gestul unei studente, UN CADRU DIDACTIC de la UVVG îi urmează exemplul, donând o BURSĂ unui viitor STUDENT

Impresionat de gestul unei studente, UN CADRU DIDACTIC de la UVVG îi urmează exemplul, donând o BURSĂ unui viitor STUDENT

Un cadru didactic de la Univestitatea de Vest „Vasile Goldiș” (UVVG), Facultatea de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport, a fost impresionat de gestul studentei sale de la „Comunicare și relații publice” și a decis să-i urmeze exemplul, oferind și el o bursă unui viitor student.

Spre deosebire de studentă, care oferă bursa unui viitor student doar dacă se înscrie la programul de studii „Comunicare și relații publice”, decanul Facultății de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport, Cristian Măduța, căci despre el este vorba, oferă o bursă unui viitor student care decide să se înscrie la oricare dintre programele de studiu din cadrul facultății pe care o conduce. Bursa constă în achitarea primului an de facultate.

În vederea asigurării unui învăţământ centrat pe student, pe care noi îl promovăm, universitatea trebuie să creeze condiţiile necesare – baza materială, programe de studii, personal competent-  unui învăţământ modern, axat pe relaţionare, pe nevoile şi pe implicarea studenţilor, pe strategii, tehnici şi metode de predare – învăţare – evaluare și, se pare, am reușit să facem chiar mai mult. Am fost profund impresionat de inițiativa studentei noastre și, nu doar atât, am hotărât să îi urmez gestul, donând o parte din salariul meu pentru a plăti primul an de studiu al unui viitor student. Mi-aș dori ca și alți colegi să ne urmeze exemplul și să susțină excelența, sub orice formă”, a declarat conf. univ. dr. Cristian Măduța.

În acest sens, dacă consideri că meriți să obții bursa oferită de Cristian Măduța, îi poți scrie:

  • On-line, pe portalul de știri NewsAr.ro (la rubrica de Contact), cu mențiunea bursa UVVG Măduța;
  • Email: uvvg@gmail.com, subiect Bursă Măduța.

Termenul limită pentru trimiterea unui e-mail în care să te prezinți și să menționezi rezultatele obținute de tine până în prezent sau orice alt motiv care să îți susțină demersul câșigării bursei, este 30 aprilie 2017, ora 12. Câștigătorul va fi anunțat în data de 5 mai, pe site-ul NewsAr.ro, urmând a fi recompensat în 9 mai 2017, la sediul facultății.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.