În sfârşit! ŞANSĂ URIAŞĂ pentru tânărul român CONDAMNAT LA MOARTE în Malaysia

În sfârşit! ŞANSĂ URIAŞĂ pentru tânărul român CONDAMNAT LA MOARTE în Malaysia

Condamnat la moarte de justiţia din Malaysia, tânărul Ionuţ Gologan are şanjse să scape, totuşi, cu viaţă, potrivit lui Artin Sarchizian, preşedintele Societăţii Române pentru Drepturile Omului. Acesta susţine că, în ultimii ani, cazurile de condamnare la moarte sunt tot mai puţine în Malaysia.
„Sunt şanse mari ca Ionuţ Gologan să scape de condamnarea la moarte. Rezultă foarte clar din statisticile studiate de noi, că, în ultimii ani, numărul execuţiilor capitale în Malaysia sunt într-o scădere vertiginoasă, cu toate că sentinţele de condamnare la moarte s-au menţinut ca număr. Practic, din statisticile oficiale şi din diverse declaraţii, în Malaysia, cam două execuţii au avut loc în ultimii patru ani. Şi, dacă nu mă înşel, aceste două execuţii au fost pentru fapte de crimă, deci nu a fost nici un executat, în ultimii patru sau cinci ani, pentru traficul de droguri”, a declarat Artin Sarchizian, citat de Ring.
Sarchizian a mai făcut referire la o posibilitate, aceea de a apela la Comisia pentru Drepturile Omului a Organizaţiei Naţiunilor Unite.
„Ar mai fi o şansă suplimentară pe care ar avea Ionuţ Gologan (…). Această şansă ar însemna ca el să apeleze la Comisia pentru Drepturile Omului, având în vedere că Malaysia este semnatară a Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului şi, prin urmare, i-ar putea fi aplicate şi ei prevederile acestor norme internaţionale. Ionuţ Gologan poate face această solicitare prin statul român, iar noi, Societatea Română pentru Drepturile Omului, vom spriji, dacă va fi cazul, acest demers. Dar să aşteptăm întâi recursul, pentru că, poate, lucrurile se îndreaptă chiar în acestă fază procesuală”, a declarat Sarchizian.

Citeşte şi:
Situaţie DRAMATICĂ pentru tânărul român CONDAMNAT LA MOARTE în Malaysia. CÂT MAI ARE DE TRĂIT

Sursa: Ziarul Ring

  1. Sa l ajute dumnezeu sa iasa in livertate!!

    Raspunde
  2. Sa l ajute dumnezeu sa iasa in libertate!!

    Raspunde
  3. Doamne ajuta sa fie eliberat!!!

    Raspunde
  4. Doamne ajuta!!
    Dumnezeu e Mare si-L va ajuta!!

    Raspunde
  5. Doamne ajuta sa.scape

    Raspunde
  6. Da, Domnul ajută, dar cu pedeapsa cum ramâne, oare nu tot de la Doamne vine și pedeapsa.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.