Încă trei arădeni și-au depus proiectele în cadrul competiției „3 pentru Arad”

Încă trei arădeni și-au depus proiectele în cadrul competiției „3 pentru Arad”

Gheorghe Falcă, președinte al PNL Arad, a prezentat luni, în cadrul unei conferințe de presă, alți trei tineri arădeni care și-au depus proiectele în cadrul competiției „3 pentru Arad”, o competiție în urma căreia deținătorii celor mai bune trei proiecte vor avea ocazia să candideze pe listele PNL pentru Consiliul Local Municipal, pe locuri eligibile. La finalul săptămânii trecute, liderul PNL i-a prezentat pe primii șase competitori care au intrat în competiție.

„Continuăm acțiunea prin care Partidul Național Liberal își deschide porțile către societatea civilă și în urma căreia vom oferi trei locuri eligibile pe lista noastră pentru Consiliul Local Municipal celor mai bune trei proiecte înscrise în competiția «3 pentru Arad». Zilele trecute am prezentat primii șase candidați care s-au înscris în competiție, iar astăzi prezentăm alți trei candidați. Cu siguranță se vor mai înscrie și alte persoane, iar noi sperăm să ajungem la cel puțin 15 candidați, pentru ca această competiție să fie una cât mai dinamică”, a declarat Gheorghe Falcă.

Cei trei candidați prezentați de către liderul PNL Arad sunt: Sebastian Popescu, Laura Andres și Dorian Cosma.

„Sunt medic rezident, pe chirurgie orală și maxilo-facială, sunt medic dentist și asistent universitar. Totodată, de câțiva ani coordonez activitatea unei frumoase și inimoase asociații, «Asociația Studenților Mediciniști Arădeni». Este pentru a doua oară când mă înscriu în această competiție și sper ca proiectul meu să fie dus mai departe indiferent de cine va ocupa această funcție de consilier municipal. Proiectul meu vizează voluntariatul, pe partea de sănătate. Este generat din zecile de acțiuni de prevenție pe care le-am desfășurat în ultimii patru-cinci ani de zile și se numește «Centru de Excelență în Prevenție și Profilaxie». Acesta vizează două direcții principale: înființarea unui astfel de centru, dar și aplecarea spre educația medicală din școli”, a declarat Sebastian Popescu.

Sebastian Popescu

„Sunt asistent social de profesie, cu atestat de liberă practică și de 20 de ani sunt președintele «Asociației Oaza», asociație pe care am fondat-o pentru a veni în sprijinul unor nevoi reale în comunitatea arădeană și anume copii străzii și oamenii fără adăpost. De atunci și până în prezent am derulat foarte multe proiecte, cu mult succes, chiar în sistem rezidențial, centre de zi și alte grupuri de suport pentru persoane vulnerabile. Am ales să intru în această competiție în zona de voluntariat pentru că îmi doresc să schimbăm mentalități și să schimbăm percepția comunității arădene față de ajutor și față de persoanele care au nevoie de ajutor. Mi-aș dori înființarea unui centru incluziv, multifuncțional, la care să aibă acces orice copil, orice tânăr, orice persoană, indiferent de mediul din care provin. Aș vrea ca acest proiect să aibă un impact pozitiv major asupra tuturor”, a spus Laura Andres.

Laura Andres

„Profesia mea este aceea de jurist și sunt președintele organizației «Doma Art Style». În viața publică sunt cunoscut mai degrabă ca și coregraf și instructor de dans, fiind atestat cu această titulatură încă din 1999. Am intrat în această competiție cu un proiect pentru cultură și mari evenimente. Dorința mea este aceea de a înființa un departament, pe lângă Centrul Municipal de Cultură, prin care să susținem tinerii cu calități artistice și culturale pe diferite domenii. Îmi doresc să educăm tinerii să facă performanță în domeniul care li se potrivește”, a explicat Dorian Cosma.

Dorian Cosma

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.