Încă un candidat s-a retras în favoarea lui Sebastian Bulumac. Cine urmează? (FOTO + VIDEO)

Încă un candidat s-a retras în favoarea lui Sebastian Bulumac. Cine urmează? (FOTO + VIDEO)

Valul de simpatie de care se bucură candidatul independent Sebastian Bulumac, precum și emulația creată în jurul său – care s-a transformat într-un adevărat val care amenință să-l măture pe Gheorghe Falcă de la Primărie! – a determinat încă un candidat să-și anunțe sprijinul pentru acesta.

Astfel, Călin Costea, candidatul partidului local Mândri Că Suntem Arădeni, și-a anunțat astăzi, într-o conferință de presă desfășurată în Parcul Eminescu, retragerea din cursa pentru funcția de primar al Aradului, declarându-și totodată sprijinul necondiționat pentru Sebastian Bulumac.

Cum buletinele de vot sunt tipărite deja și nu se mai poate face nimic, rămâne ca susținătorii lui Călin Costea să ignore pozița acestuia de pe buletinul de vot și să voteze cu Sebastian Bulumac. Este exact lucrul pe care Costea l-a subliniat în conferința de presă, alături de Sebastian Bulumac, Adela Cristea (din partea societății civile), senatorul Mihai Fifor (PSD), Dan Cancel (un alt candidat care s-a retras în favoarea lui Sebastian Bulumac) etc.

Cei prezenți au făcut un apel și la alți candidați să vină alături de Sebastian Bulumac, care are, în acest moment, în mod real, șansa să-l bată pe Gheorghe Falcă la alegerile din 5 iunie.

 

Comandat de PSD Arad, CUI: 21160002

  1. toti sau retras pentru balamuc ,dar voteaza falca pt liniste

    Raspunde
  2. jos Falca. Solutia e intradevar Sebastian Bulumac.

    Raspunde
  3. Soluția nu poate fi omul, indiferent cum l-ar chema. Soluția vine doar de la principii, pe care tot noi, oamenii nu le putem păstra.

    Raspunde
  4. Important e sa nu mai fie Falca.

    Raspunde
  5. de parca ar fi avut vreo sansa … hop si el. Renunta la votul sotiei si la rusinea numaratorii de dupa alegeri.

    Raspunde
  6. Este ca la fotbal. Lanterna rosie cedeaza meciul pt aia cu ceva sanse la scaparea de la retrogradare. Champions League se joaca in alta parte!

    Raspunde
  7. D-le Bulumac, păcat ca va înconjurați de astfel de oameni, care nu au coloana vertebrala și care pentru a candida apelează la falsificarea semnăturilor. Dar am o singura întrebare, DNA-ul doarme? Doar la București s-au putut ridica listele cu semnături, la noi nu se poate?

    Raspunde
  8. Incredibil! Ce incredere sa mai ai in oamenii care se schimba de la o zi la alta?!? Ce societate covila?!? Ce mandrie de aradean ?!? Totul e politica. Pacat nu va pasa de Arad. Trist dar va zic sincer aradenii nu au cu cine vota!

    Raspunde
  9. Doamne ajută! Finalul lui Falcă e aproape!

    Raspunde
  10. Noul șlagăr în Arad: Buie Mulumac :)))

    Raspunde
  11. O miscare de rahat , Balamuc isi mai adauga procentul de 0,2 % a lui Costea cel mandru degeaba , vai de voi , politicieni de musama !

    Raspunde
  12. am auzit ca s au retras toti ; pt liniste acum voteaza toti cu falca

    Raspunde
  13. schema consiliu local savarsin 2 iunie, 2016, 6:32 pm
  14. Nu vroiam sa votez cu falca , posibil cu tine dar asocierea ta cu teparul aradului costea ma face sa votez falca doar sa nu ajunga asta in ceva functie. Sa fii sanatos, poate ar fi bine sa candidezi pe la sebis sau ineu

    Raspunde
  15. dle Falca, cand vor inceta bataile, schingiuirile si umilintele? sunt un fost detinut politic, iar daca v-ati interesa ati face mult bine societatii. am fost supus la suferinte inimaginabile din pricica carpra mam sinucis ,, de ce nu atu luat masuri asa cum ati promisinainte sa fiu saltat si s chingiuit de organele judiciare in urma cu 4 ani???

    Raspunde
  16. Bulumac o paiata. In spatele lui sta familia Cristea care de ani de zile incearca sa roada si ei un ciolan. Acuma hop la inaintare Bulumac pentru a putea si Cristea sa prinda ceva contracte (fonduri europene……). Vai de orasul ARAD daca iese Bulumac cu clanul lui.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.