Încă un MAGAZIN al ACA se DESCHIDE în Arad!

Încă un MAGAZIN al ACA se DESCHIDE în Arad!

În cartierul Grădişte, pe strada Vioevod Moga, nr. 11 (imediat după trecerea la nivel cu calea ferată, pe partea stângă), va fi deschis începând de sâmbătă, 17 februarie, un nou magazin al Asociaţiei Comercianţilor Arădeni (ACA).

Clienţii care vor trece mâine pe la magazin vor putea să beneficieze de oferte de deschidere dintre cele mai diverse, dar vor putea şi să deguste din foarte multe produse oferite de producătorii locali. Pe de altă parte, clienţii, în baza bonului de cumpărături, se vor putea înscrie la tombola lunii. Norocoşii extraşi vor câştiga aparate electrocasnice şi produse de larg consum.

Magazinele ACA sunt magazine deschise de comercianţii arădeni care încearcă să promoveze în special produse ale producătorilor români iar preţurile sunt, de multe ori, mult mai mici decât cele întâlnite la marile lanţuri de magazine.

Mâine, promoţiile promovate de magazinul ACA din Grădişte includ detergent italienesc la un litru, care se va vinde cu 5,99 de lei, ulei de floarea soarelui la 3,99 de lei sau săpun lichid la 3,99 de lei (redus de la 12 lei).

Printre miile de produse expuse se mai pot găsi vinuri, pâine coaptă pe vatră, cafea, produse cosmetice şi tot ceea ce şi-ar mai putea dori clienţii.

https://www.facebook.com/valipias/

  1. Dar acolo a fost magazin ACA.

    Raspunde
  2. a fost si va mai fi 😉

    Raspunde
  3. e putin mai in fata de fostul magazin ACA intr o varianta mai mare

    Raspunde
  4. Te trateaza ca si un caine

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.