INCENDIU în centrul Aradului! Ce s-a întâmplat (FOTO)

INCENDIU în centrul Aradului! Ce s-a întâmplat (FOTO)

Un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Arad a fost solicitat să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit în centrul oraşului.

Potrivit primelor informaţii, cetăţenii au observat că iese fum dintr-o fostă toaletă publică din zona staţiei Dacia. Pompierii au intervenit de urgenţă, iar focul a fost stins. Nu au existat victime, incendiul izbucnind din cauza unor ţigări lăsate aprinse de oamenii străzii.

„Am fost solicitați pentru stingerea unui incendiu. Ieșea fum dintr-un fost wc public și au ars niște deșeuri de hârtie, de mase plastice. Nu sunt probleme, nu sunt victime, nu era nimeni în interior, am verificat. Se pare că oameni ai străzii au fost în zonă și au lăsat o țigară acolo. Am găsit și urme de aurolac”, ne-a declarat plutonier adjutant șef Urs Eugen.

 

 

  1. A mai fost semnalat faptul ca a fost spart lacatul usii de la acel wc public si faptul ca boschetarii au invadat centrul orasului si isi fac nevoile pe unde apuca inclusv in statia de tramvai de langa acel wc ocupat de boschetari dar nu s-a luat nici o masura….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.