INCIDENT mai puțin obișnuit la BORDUL UNUI AVION: Pilotul a decis să ATERIZEZE DE URGENȚĂ după ce stewardesele S-AU LUAT LA BĂTAIE!

INCIDENT mai puțin obișnuit la BORDUL UNUI AVION: Pilotul a decis să ATERIZEZE DE URGENȚĂ după ce stewardesele S-AU LUAT LA BĂTAIE!

Înainte de evenimentele de la 11 septembrie din Statele Unite, pentru a deveni stewardesă trebuiau îndeplinite trei criterii: să ai un aspect fizic plăcut, să cunoști o limbă de circulație internațională și să ai mereu zâmbetul pe buze. După atentat, însă, totul s-a schimbat: job-ul s-a transformat în acela de „însoțitoare de bord”, iar condițiile de muncă au devenit cu totul altele.

Stresul cauzat la locul de muncă a făcut ca două însoțitoare de bord să se ia, zilele trecute, la bătaie sub privirile îngrozite ale celor 300 de persoane aflate în avion.

Pilotul avionului aparținând companiei Delta Air Lines a decis să aterizeze de urgență.

Incidentul mai puțin obișnuit a avut loc în timpul unui zbor de la Los Angeles spre Minneapolis, SUA.

Avionul era la jumătatea drumului, la peste 11.000 de metri altitudine, când cele două femei au început să-și împartă pumni în față. Se pare că totul ar fi pornit din cauza unor probleme legate de serviciu, iar când acestea au început să se bată, o a treia a intervenit și a fost și ea rănită.

Pus în încurcătură, pilotul a cerut controlorilor de zbor să îl lase să aterizeze pe primul aeroport, astfel că la scurt timp a ajuns pe pistă în Salt Lake City. Potrivit martorilor, toate cele trei stewardese au fost date jos din aeronavă din cauza „comportamentului necivilizat”, iar după 80 de minute avionul și-a reluat zborul.

delta airlines

Incidentul a fost confirmat și de compania aeriană prin intermediul unor scrisori de scuze trimise pasagerilor. „Unii dintre membrii echipajului nostru nu au avut cel mai bun comportament. Ne așteptăm ca echipajul nostru de zbor să fie civilizat și profesionist în fiecare clipă, iar ceea ce dumneavoastră ați trăit a fost departe de idealul nostru”, au precizat reprezentanții companiei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.