Incident şi precedent PERICULOS, la Moneasa: S-a INTRAT cu MAŞINA în echipa electorală a deputatului Pistru – UPDATE!

Incident şi precedent PERICULOS, la Moneasa: S-a INTRAT cu MAŞINA în echipa electorală a deputatului Pistru – UPDATE!

Deputatul Eusebiu Pistru a sesizat Poliţia, la numărul de telefon 112, după ce o persoană a intrat cu maşina, la Moneasa, în grupul ACL din care făcea parte şi parlamentarul.

„Mă aflu la Moneasa, unde particip alături de colegii mei la o acţiune de campanie electorală din casă în casă iar un individ băut, Geani, sau cam aşa ceva, consilier al primarului, a intrat intenţionat, cu lateralul maşinii, cu oglinda, în grupul nostru. Sunt sigur că a vrut să ne intimideze”, a declarat telefonic, pentru newsar.ro, deputatul Eusebiu Pistru.

Acesta susţine că deşi a solicitat intervenţia Poliţiei, la faţa locului nu s-a prezentat nici un om al legii. „Am mai sunat o dată şi tot nu a venit nimeni”, a spus Eusebiu Pistru.

UPDATE 1/ Poliţia nu confirmă accidentul
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări. Poliţiştii l-au identificat pe şofer iar în urma testului efectuat de oamenii legii s-a constatat că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice. Acesta le-a declarat poliţiştilor că circula regulamentar pe şosea iar grupul de persoane care a reclamat incidentul se deplasa pe mijlocul drumului. Cei din grup nu s-au dat la o parte, în pofida faptului că şoferul a claxonat în mod repetat. Omul susţine că nu ar fi atins nici o persoană cu maşina.
De remarcat, că poliţiştii ajunşi la faţa locului au avut de aşteptat, pentru a lua declaraţii de la reprezentanţii ACL, până ce aceştia au luat masa la unul din restaurantele din localitate.

UPDATE 2/ S-a lăsat cu plângeri penale
Deputatul Eusebiu Pistru a contrazis informaţiile furnizate site-ului nostru de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, susţinând că accidentul a avut loc şi că reprezentanţii ACL au dat declaraţii în faţa oamenilor legii. În plus, au fost făcute plângeri penale la adresa persoanei care s-a aflat la volanul maşinii. „Am făcut plângere penală, atât eu cât şi băiatul care a fost atins de maşină”, a afirmat deputatul.

  1. povesti, suni la 112 si trebuie obligatoriu sa vina cineva, sunt obligati, daca nu vin cei din Moneasa vin cei de la Sebis.

    Raspunde
  2. acest eveniment e ca si cel de la Dezna din turul I cand iar au inventat pedelistii un accident cu victima dintre ei. sfatul meu e sa nu se mai victimizeze anapoda ci sa aiba rabdare pana dupa 16 noiembrie cand vor fi toti victime :)))

    Raspunde
  3. Ponta ti.a pregatit si tie Pistruiatule Un loc la mititica 🙂

    Raspunde
  4. cum dracu asemenea fapte se petrec toate doar in parohia lui Pistru?

    Raspunde
  5. Pesedişti nenorociti! Ne-am săturat de voi! Ruşine Poliției care nu a actionat!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.