Incident ȘOCANT în sala de judecată: Doi oameni AU MURIT, iar alți doi au fost GRAV RĂNIȚI

Incident ȘOCANT în sala de judecată: Doi oameni AU MURIT, iar alți doi au fost GRAV RĂNIȚI

Două persoane au murit, iar alte două au fost grav rănite, luni, într-o sală de judecată, după ce un deținut a reușit să dezarmeze un polițist și a deschis focul asupra celor aflați în sală.

„Un deţinut care era transferat în celulă a reuşit să dezarmeze un poliţist”, a declarat Paul Bailey, şeriful comitatului Berrien, în nordul Statelor Unite.

A reușit să ucidă doi grefieri care lucrau în instituție de mai bine de 10 ani şi a rănit un poliţist şi un civil, după care a fost împuşcat mortal, potrivit poliţiei locale.

„Adjunctul şerifului şi un civil au fost răniţi şi spitalizaţi în stare stabilă”, a mai precizat Bailey.

După ce au consultat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere, anchetatorii interoghează martorii pentru a înţelege ce s-a întâmplat la etajul al treilea al tribunalului din Michigan.

Atacul armat vine după ce, joi, cinci poliţişti au fost ucişi de un lunetist, în Dallas, la o manifestaţie care denunţa brutalitatea poliţiştilor faţă de afroamericani.

Un fost militar de culoare în vârstă de 25 de ani, Micah Johnson, a spus forţelor de ordine, înainte să fie ucis de poliţie, că a vrut „să ucidă albi, mai ales poliţişti albi”.

„Este un moment deosebit de dificil pentru forţele de ordine, am cerut, deci, tuturor să întindă mâna poliţiştilor”, a declarat guvernatorul din Michigan Rick Snyder. „Este necesar să ne adunăm, să ne susţinem unii pe ceilalţi”, a adăugat el.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.