Incident ŞOCANT în parcarea de la Kaufland. Tânără BĂTUTĂ de un bărbat. Cine are detalii, să sune la Poliţie

Incident ŞOCANT în parcarea de la Kaufland. Tânără BĂTUTĂ de un bărbat. Cine are detalii, să sune la Poliţie

O tânără a fost agresată, astăzi, în jurul orei 11, în parcarea supermarket-urilor de pe strada Banu Mărăcine.

Potrivit martorilor oculari, deranjat de o tânără aflată la volan care căuta un loc de parcare, un bărbat s-a dat jos din propria maşină şi a agresat-o, lovind-o cu pumnul în faţă. Agresiunea a fost curmată de o femeie care se afla în maşină cu bărbatul. Aceasta s-a dat jos din autovehicul şi a intervenit, determinând bruta să-şi abandoneze victima. Cei doi, agresorul şi femeia care-l însoţea, au urcat apoi în maşină şi au plecat, lăsând-o pe tânăra agresată în stare de şoc şi plină de sânge.

Martorii oculari şi tânăra agresată sunt aşteptaţi să anunţe, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, semnalmentele agresorului şi numărul de înmatriculare al maşinii acestuia.

Foto: Arhiva

  1. Un taran. Dati nr sa-i indoi coastele.

    Raspunde
  2. nu e prima data cand bizonii astia se iau de femei si nimeni nu intervine!! pot sa omoare oameni si tot nu intervine nimeni!!!! de ce???????

    Raspunde
  3. Dati numarul de masina sa il gasim si sa imi spuneti mie unde sta sa ii dau eu un pumn in fata se sa o vada pe maicasa nude

    Raspunde
  4. sa inteleg ca cei de la kaufland NU au camere de inregistrare in parcare? Adica eu merg la cumparaturi si parcez intr-o parcare privata nesupravegheata? Asta este modul in care imi acorda ei respect pentru ca merg la ei sa imi fac comparaturile?

    Raspunde
  5. Astept detalii despre bataus.

    Raspunde
  6. M-a agresat și pe mine odată un idiot. Am scăpat cu înjurături. Oare nu o fi același personaj?

    Raspunde
  7. Va rog facilitati detalii despre agresor la numarul de telefon 0747-597461.

    Raspunde
  8. Probabil in aceste magazine nu au voie sa intre decat persoane”importante”;cei care nu sunt agreati”o incurca”!TRIST!!!Este exact ca si in trafic…Doamne fereste sa nimeresti cu masina in fata unui bolid si sa nu te dai la o parte la timp!Te injura …

    Raspunde
  9. Merita la fel cum ia făcut fetei din Kaufland !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.