INCREDIBIL/ Acest bărbat NEVINOVAT a făcut 16 ani DE ÎNCHISOARE din cauza unui TATUAJ! Cum a fost posibil…

INCREDIBIL/ Acest bărbat NEVINOVAT a făcut 16 ani DE ÎNCHISOARE din cauza unui TATUAJ! Cum a fost posibil…

Acest bărbat și-a petrecut o foarte mare parte din viață după gratii, deși nu era vinovat de fapta de care era acuzat, iar totul s-a întâmplat din cauza unui tatuaj.

Luis Lorenzo Vargas, în vârstă de 46 de ani, a făcut închisoare timp de 16 ani. A fost eliberat datorită determinării și muncii susținute a apărătorilor săi și a unor teste ADN, care au dovedit că este nevinovat.

El a fost acuzat de viol în serie din cauză că avea un tatuaj sub formaă de lacrimă estompată. Explicația este că, în anii ’90, un violator în serie care avea același tatuaj, teroriza femeile din California. El era bănuit de săvârșirea a 39 de violuri, iar victimele au raportat poliției că bărbatul avea ca semn distinctiv un tatuaj în formă de lacrimă.

Pentru Vargas acesta a fost ghinionul vieții lui, fiind condamnat pentru infracțiuni foarte grave pe care nu le-a comis.

El se simte ușurat că se va întoarce la familia sa, dar și furios pentu nedreptatea suferită. Vargas a declarat că și-a făcut tatuajul la 13 ani pentru a se integra într-un grup din cartierul unde locuia.

Sursa: metro.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.