INCREDIBIL! Bărbat UCIS de fiul său în vârstă de DOAR DOI ANI!

INCREDIBIL! Bărbat UCIS de fiul său în vârstă de DOAR DOI ANI!

Un bărbat a rămas acasă să aibă grijă de băieţelul său în timp ce soţia era la servici, fără să-i treacă nici pentru o secundă prin cap că acestea vor fi ultimele lui ore de viaţă.

Divine Chambliss, în vârstă de 31 de ani, lucra ca agent de pază la o biserică din Alabama, astfel că avea mereu asupra lui o armă. El nu s-a gândit la pericolul la care se expune ţinând arma în casă, la vedere.

Într-o zi, pe când se întorcea nevasta lui acasă de la lucru, în loc să fie întâmpinată de soţul şi fiul ei, a fost martoră la o scenă de groază: Chambliss zăcea mort în pat, împuşcat în cap.

După ce a reuşit să se calmeze şi a sunat la poliţie, copilul ei i-a spus: „L-am rănit pe tata!”. Apoi şi-a dat seama cu oroare de tragedia care a avut loc, de fapt.

Iniţial poliţiştii au crezut că a intrat cineva în casă şi l-a împuşcat pe bărbat, sau că acesta s-a sinucis. După investigaţii însă, s-a dovedit că băieţelul a găsit arma ascunsă sub pernă şi din joacă, a tras şi şi-a omorât tatăl.

Acest teribil incident este un semnal de alarmă pentru toţi părinţii, cazul nefiind singular. Deţinătorii de arme care nu le păstrează conform legii şi le lasă prin casă la vedere îşi supun familia şi propria viaţă la mari riscuri.

 

Sursa: Daily Mail

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.