INCREDIBIL, dar adevărat! Șoarece DRESAT de deținuți SĂ TRANSPORTE DROGURI în închisoare

INCREDIBIL, dar adevărat! Șoarece DRESAT de deținuți SĂ TRANSPORTE DROGURI în închisoare

Inventivitatea deținuților este fără margini! Dovadă în acest sens stă descoperirea făcută de polițiști, zilele trecute, într-o închisoare din statul amazonian Tocantins, care „găzduiește” 329 de deținuți.

În cursul unei inspecții, polițiștii brazilieni au descoperit că deținuții dresaseră un șoricel să transporte droguri dintr-un pavilion al închisorii în altul.

„Șoricelul era atât de ascultător încât se lăsa chiar și mângâiat pe cap”, a declarat Gean Carlos Gomes, director al închisorii Barra da Grota din Araguaina.

Vinerea trecută, la inspecția de rutină efectuată în închisoarea care deține trei pavilioane, atenția inspectorilor a fost atrasă de un șoricel care avea legată de coadă o sfoară lungă. Urmărindu-l cu atenție, agenții au descoperit că rozătoarea mergea de la pavilionul A la pavilionul C. Deținuții legau sfoara de coada șoarecelui și îl foloseau să transporte droguri și alte obiecte.

soarece dresat

„Când rozătoarea ajungea la destinație, deținuții îl luau și trăgeau sfoara cu obiectele”, a adăugat directorul închisorii. În cursul inspecției, polițiștii au confiscat 29 de doze de marijuana și 23 de cocaină.

Proprietarul șoarecelui nu a fost, încă, descoperit, însă, zilele următoare vor fi analizate imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a afla cine este acesta.

Șoricelul a fost eliberat în vegetația din jurul închisorii, în pofida implicării sale în faptele ilegale.

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.