INCREDIBIL/ Infirmieră acuzată că A OMORÂT 38 de pacienţi pentru că îi considera „ENERVANȚI”

INCREDIBIL/ Infirmieră acuzată că A OMORÂT 38 de pacienţi pentru că îi considera „ENERVANȚI”

Poliţia italiană anchetează o infirmieră care e suspectată că ar fi omorât aproximativ 38 de oameni, administrându-le doze letale de potasiu, pe motiv că îi considera „enervanți” sau o deranjau familiile acestora. Excesul de potasiu poate declanşa un atac de cord şi o substanţă pe bază de potasiu este folosită în SUA în execuţiile cu injecţii letale.

Infirmiera de 42 de ani, Daniela Poggiali, este acuzată că ar fi injectat o pacientă în vârstă de 78 de ani, pe Rosa Calderoni, cu o doză letală de potasiu când aceasta a fost internată în spitalul din Lugo (provincia Ravenna), fiind bolnavă de diabet.

Ancheta poliţiei a fost extinsă pentru alte 37 de decese, 10 dintre acestea fiind considerate „foarte suspecte”.

În telefonul infirmierei, polițiștii au găsit o fotografie în care aceasta face un semn obscen cu degetele lângă un pacient care murise, astfel încât femeia ar putea fi acuzată şi de profanare de cadavre.

Carabinierii încearcă acum să clarifice dacă pacienţii au fost ucişi pentru că infirmierei îi era „dificil să îi trateze” sau pentru că familiile acestora erau foarte insistente și îi solicitau ca aceştia să fie bine trataţi.

Ancheta este, însă, foarte dificilă pentru că potasiul dispare din sânge foarte repede.

Foto: youtube.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.