INCREDIBIL! Un conațional a fost BĂTUT GRAV de patru bărbați, în ROMÂNIA, pentru că nu vorbea LIMBA MAGHIARĂ

INCREDIBIL! Un conațional a fost BĂTUT GRAV de patru bărbați, în ROMÂNIA, pentru că nu vorbea LIMBA MAGHIARĂ

Un român în vârstă de 54 de ani a fost bătut grav, în Cluj, de patru bărbați care erau deranjați de faptul că acesta nu vorbește limba maghiară.

Totul s-a întâmplat după ce meciul amical dintre România și Rusia s-a încheiat, iar povestea lui a fost făcută publică de gazetadecluj.ro în 21 noiembrie.

„Era trecut de ora 22 când s-a terminat meciul și am hotărât să mă îndrept spre casă, așa că am ieșit în stradă. În tot acest timp cei patru îi căutau pricină barmaniței și o amenințau cu bătaia fiindcă femeia dorea, așa cum era și normal, să închidă localul. Eu am ieșit atunci din pensiune, însă n-am apucat să fac decât vreo câțiva pași pe stradă că m-am și trezit atacat pe la spate de cel puțin doi dintre muncitorii constructori din Covasna sau Harghita care fuseseră în local. Unul dintre ei m-a lovit cu piciorul în gură, punându-mă la pământ și rupându-mi în două și proteza dentară, iar ceilalți m-au căptușit și ei, pe rând, cu pumnii și picioarele. Apoi cineva a chemat poliția și cei patru au fost duși la secție, iar eu la spital. Mai târziu am aflat de la barmaniță că agresorii au refuzat să vorbească în românește și la poliție, zicând că nu știu limba, astfel că le-a fost adus un translator”, a povestit bărbatul agresat pentru gazeta de cluj.

 

  1. ATENTIE! Ungurii din Romania sunt mult mai rai ca ungurii din Ungaria… Asta ar trebui afisat!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.