INCREDIBIL! Văcean poate face câte ABUZURI vrea la Filarmonică, cu condiţia SĂ TACĂ!

INCREDIBIL! Văcean poate face câte ABUZURI vrea la Filarmonică, cu condiţia SĂ TACĂ!

Gheorghe Falcă, primarul Municipiului Arad, a lăsat să se înţeleagă, într-o conferinţă de presă, că nu are o problemă în a-l îndepărta pe directorul Filarmonicii de Stat Arad, Alin Văcean, pe care-l găseşte vinovat pentru situaţia din sânul instituţiei doar din cauza „limbajului”.

Falcă trece, aşadar, aşa cum ne-a obişnuit, peste reclamatele abuzuri ale managerului, acestea părându-i-se, probabil, fireşti. Nici nu ne-ar mira, pentru că abuzul este, fără doar şi poate, prietenul deţinătorilor de funcţii (de directori, de primari şi aşa mai departe).

Deci, despre abuzuri, numai de bine! Văcean poate face câte vrea, cu condiţia să tacă!

  1. cam asa este omul e slobod la gura dar nu cred ca va asculta de primar

    Raspunde
  2. Vad ca Domnul primar numeste Sindicatul ”Grup neserios” mai spune ca Filarmonica nu e propietatea ”grupului” Dar nici mosia primarului sau a Managerului.
    In orice societate ,grup, sau colectiv profesional trebuie sa existe intelegere si conditii de desfasurare a activitatii profesionale Domnule Primar!
    Daca ”grupul” lupta pentru aceste drepturi trebuie rezolvata aceste Revendicari .
    Dar ca sa ne aducem aminte de conditii de lucru eficiente pentru a avea si rezultate de inalta tinuta artistica. Va aduc aminte ca acum citiva ani ati scos SCAUNELE din sala pentru a face un BAL nu sa va inchinati la bal si de atunci conditiile sunt tot asa.Stau si ma intreb va place Bach Motzart ,Enescu ? a-ti fost in sala la concerte sau numai la actiuni Politice. Daca Palatul cultural ,filarmonica este al Aradenilor puneti lucrurile la punct din toate puctele de vedere .

    Raspunde
  3. la brad nu se prea stie de filamornica,concerte,etc.asa ca niet cultură la primar.de ce îl stresați cu așa probleme mărunte pe marele ctitor.

    Raspunde
  4. Dacă nu era „incultul ” ăsta primar, Aradul era azi o vagauna , așa cum l-am perceput eu cu 25 de ani în urma în tranzitul spre Timișoara. Nu mai transpirați degeaba, nimic nu e perfect, important e sa evolueze.

    Raspunde
    • Aline, prin două rânduri de postare ai devoalat o vinitură care n-are nimic de-a face cu locurile astea. Să dea Domnul să plecaţi aşa cum aţi venit, să purtaţi ,,evoluţia” asta prin râpele de unde aţi venit ! Dacă tot n-ai priceput nimic din ce înseamnă Aradul, pleacă ,,în tranzit” ! Nu te reţine nimeni.

      Raspunde
  5. si acum Aradul e la fel de departe in urma Timisorii cum era in urma cu 10 ani.
    nu s-a apropiat cu nimic

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.