Indemnizaţiile persoanelor cu handicap şi salariile asistenţilor personali se dau înainte de Paşti

Indemnizaţiile persoanelor cu handicap şi salariile asistenţilor personali se dau înainte de Paşti

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, salariile aferente lunii martie ale asistenților personali ai persoanelor cu handicap, precum și indemnizațiile persoanelor cu handicap – care sunt în evidențele Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară – se vor plăti în perioada 7 – 9 aprilie 2015, anunţă reprezentanţii instituţiei.

Persoanele care își primesc indemnizațiile de la casierie se pot prezenta la sediul de pe Bulevardul Revoluției, nr. 93, în perioada 7 – 9 aprilie 2015, între orele 13 şi 17.

  1. Unde puii mei se dau mai devreme, au venit pensiile dar indemnizatiile de insotitor si handicap, ba.

    Raspunde
  2. Radulescu Ecaterina 8 aprilie, 2015, 7:53 pm

    Minciuni sfruntate.Sintem in data de 8 04 2015 si indemnizatiile de handicap nu au intrat.Domnul Ponta ne dovedeste inca o data o data ca stapineste foarte bine doctrina stalinista.Oare de la cine a invatat-o?

    Raspunde
  3. Subscriu. Suntem in data de 10 si indemnizatiile nu au venit. Am intrebat postasul si a zis ca in nici un caz nu vor veni inainte de Paste.

    Raspunde
  4. Subscriu si eu, Nu am primit indemnizatia de handicap la Posta au zis ca mai multe persoane sunt in aceeasi situatie ( 10 aprilie 2015, ora 15.26)

    Raspunde
    • Romania? ..tara unde se moare cu zile! ..mizerie,crima, minciuna,demagogie si o populatie abrutizata,bolnava fizic si moral,psihic si economic! traiasca ponta de romania,iliescu,constantinescu,bashescu,si toti ce’i ce conduc pe noi si glorioase culmi ale mizeriei!! uraaa ! suntem in 15 apr 2015 si nici urma de pensie si indemnizatie de handicap

      Raspunde
  5. nici acuma nu au intrat indemnizatile deci pana la urma o sa intre sau intra exact pe data de 18 ??

    Raspunde
  6. Mie nu mi-a venit deloc pensia in luna aprilie. mai sunt cumva persoane in aceasta situatie?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.