INEDIT/ Mircea Vintilă a fost înnobilat! Marele folk-ist este BARON!

INEDIT/ Mircea Vintilă a fost înnobilat! Marele folk-ist este BARON!

Eveniment inedit la festivalul de la Bulci: Mircea Vintilă a fost înnobilat, primind titlul de baron.

Artistul a primit pe scenă titlul nobiliar, scris pe piele, emis „la anul 7523 de la zidirea Lumii”. Iată textul integral al titlului:

„Noi, iubitori ai muzicii folk, din mila lui Dumnezeu, trăitori ai regiunii româneşti a Banatului, dăm de ştire şi facem cunoscut tuturor celor care se cuvine, că Mircea Vintilă, conform exigenţei posibilităţilor sale şi după varietatea locurilor şi a timpului, socotim, înglobăm şi cooptăm şi introducem:

Hotărâm în chip lămurit că de acum înainte acesta să fie înnobilat adevărat baron al muzicii folk din România.

A fost emisă la anul 7523 de la zidirea Lumii iar de la Christos anul 2014. Bulci, Arad, România”.

Diploma i-a fost înmânată lui Mircea Vintilă de prietenul său Daniel Julean, la iniţiativa lui Ionel Costin, unul dintre organizatorii Maris Fest.

  1. felicitari pt acest gest de mare efect! la urmatoarea editie il facem pe Ivanitchi PRESEDINTE!

    Raspunde
  2. ”Preotii l-au dat pe mana politiei, dupa ce a mancat prajiturile din altar
    O biserica baptista din Statele Unite a dat in judecata un om fara adapost, care a fost prins furand prajituri in valoare de 2,25 dolari din lacasul de cult.

    Potrivit publicatiei locale Palm Beach Post, citata de The Independent, barbatul a intrat in biserica pentru a cauta pe cineva care sa il ajute si a vazut un bol cu prajituri lasat pe o masa.

    Dupa ce a inceput sa manance din dulciuri, el a fost prins de ingrijitorul bisericii, care a sunat imediat la Politie. Dupa ce agentii au discutat cu preotii, acestia au decis sa depuna plangere impotriva omului strazii.

    El a fost ridicat si dus in arestul Politiei. Gestul bisericii a starnit critici in mediul online, oamenii sustinand ca este impotriva valorilor crestine sa dai pe mana Politiei un om fara adapost.

    Un reprezentant al lacasului de cult a declarat ca decizia bisericii de a depune plangere a fost luata numai spre binele barbatului.

    „Se pare ca tanarul era sub influenta (drogurilor – n.red.). Pentru ca se tot plimba prin cartier, politistul a sugerat ca cel mai bine ar fi sa depunem plangere, ceea ce l-ar include pe tanar intr-un sistem in care poate fi ajutat”, a explicat el.”

    Raspunde
  3. felicitari organizatorilor pentru acest festival….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.