ÎNFIORĂTOR! Femeie UCISĂ pe stradă de SOȚUL ei. A lăsat TREI COPII în urmă

ÎNFIORĂTOR! Femeie UCISĂ pe stradă de SOȚUL ei. A lăsat TREI COPII în urmă

Un bărbat i-a luat viața femeii căreia în urmă cu 20 de ani îi jurase iubire veșnică. Familia este profund îndurerată și revoltată pe autorități.

Femeia în vârstă de 39 de ani din Sighetu Marmației, sătulă de bătăile și violențele repetate ale soțului, a decis să divorțeze și s-a mutat la părinți. Acesta a amenințat-o de multe ori cu moartea, iar familia ei a depus nenumărate plângeri la poliție însă li s-a spus că se va interveni doar dacă este atacată.

Ea era condusă zilnic la autobus de către tatăl ei, când mergea la muncă. În dimineața zilei de ieri însă, crezând că soțul ei e plecat din țară, s-a dus singură, iar asta i-a fost fatal. Bărbatul a așteptat-o și a înjunghiat-o chiar în fața blocului, după care a plecat de la locul faptei.

Acesta a fost prins și reținut de către polițiști, iar procurorii au deschis o anchetă, atacatorul fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de omor.

Părinții femeii sunt sfâșiați de durere și declară că fata lor a mai fost sechestrată de pe stradă de către soțul ei, iar în ciuda plângerilor și amenințărilor cu moartea, autoritățile nu au luat măsuri.

Trei copii de 10, 17, și 20 de ani au rămas fără mamă.

Foto: arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.