Iniţial, s-a necăjit că A PIERDUT TRENUL, dar asta I-A SCHIMBAT VIAŢA (VIDEO)

Iniţial, s-a necăjit că A PIERDUT TRENUL, dar asta I-A SCHIMBAT VIAŢA (VIDEO)

Cum i s-a schimbat viaţa unui tânăr care a pierdut trenul este de-a dreptul remarcabil. Acum a ajuns să fie cunoscut în întreaga lume.

Tânărul muzician Emanuele Fasano, în vârstă de 21 de ani, voia să meargă de la Milano la Roma, dar a pierdut trenul. Până la următoarea cursă a început să se plimbe şi a găsit un pian în sala de aşteptare, care era aşezat acolo tocmai pentru călătorii care doreau să-şi arate talentul.

Emanuele Fasano a început să cânte, adunând în jurul său câteva zeci de curioşi, între care şi pe producătorul italian de televiziune Alberto Simone, care a înregistrat totul. Ulterior, videoclipul postat pe o reţea de socializare a devenit viral, fiind vizualizat de peste 3.300.000 de persoane şi redistribuit de peste 70.000 de ori.

După aceea, tânărul muzician a fost invitat să cânte la o gală televizată şi chiar la Londra, lucru care l-a bucurat nespus, mai ales că visul său este să trăiască din muzică.

Sursa: The Local

  1. Și în Milano se vorbește și scrie numai și numai în engleza. Pe pian e scris negru pe alb „plat me I’m yours” și nenea în fundal face anunț la sosirea marfarului cu peron pe partea dreaptă

    Raspunde
  2. foarte multi italieni nu vb engleza. crede-ma ca stiu f. bine asta. refuza sa invete pt. ca ei considera italiana limba universala

    Raspunde
  3. La fel gandesc si americanii, englezii, francezii si nemtii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.