Inspectorii ANAF au confiscat îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare de peste 240.000 de lei

Inspectorii ANAF au confiscat îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare de peste 240.000 de lei

Inspectorii ANAF au identificat la Vama Nădlac două autovehicule care transportau îmbrăcăminte fără documente legale de proveniență sau care să ateste legalitatea transporturilor efectuate, „cu scopul de a eluda plata taxelor și impozitelor către bugetul de stat”.

„În acest sens, au fost aplicate amenzi în cuantum de 40.000 lei și au fost  confiscate bunuri în valoare  de 145.758 lei”, se arată într-un comunicat de presă al ANAF.

„De asemenea, în urma unei acțiuni comune cu IGPR, inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva au aplicat o amendă contravențională de 5.000 lei și au fost confiscate bunuri – produse textile (îmbrăcăminte și încălțăminte copii) în valoare de 97.427 lei”, se mai precizează în comunicatul ANAF.

De remarcat, că „în vederea creșterii conformării voluntare fiscale, la declarare și plată, precum și pentru asigurarea unui climat concurențial onest, acțiunile de monitorizare și control continuă”.

Foto: Arhiva

  1. A intrat în plasă probabil unul care credea că în România poți face afaceri fără a trece pe la băieți. Uite că nu se poate.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.