Întâlniri între angajatori, angajaţi și inspectorii de muncă din Arad

Întâlniri între angajatori, angajaţi și inspectorii de muncă din Arad

Prima întâlnire din anul 2016 dintre inspectorii de muncă şi angajatorii şi angajaţii din municipiu va avea loc vineri, 18.03.2016, începând cu ora 10,00. Întâlnirea se va desfășura la sediul Direcţiei Silvice Arad, str. Episcopiei nr. 48.

La întrunire participă şi reprezentantul Casei de Pensii Arad, Departamentul de Accidente de Munca şi Boli Profesionale, care alături de reprezentanţii ITM Arad, vor prezenta ultimele modificări legislative din domeniile relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă şi asigurărilor de risc de accidentare şi îmbolnăvire profesională. Totodată, vor avea loc dezbateri ale celor mai importante şi de real interes teme din sfera domeniilor de activitate ale celor doua instituţii. Cel mai important este faptul că atât angajatorii cât şi angajaţii prezenţi la întrunire vor avea posibilitatea de a-si expune problemele sau de a-şi lămuri neclarităţile prin expunerea directă reprezentanţilor ITM şi Casei de Pensii, creându-se astfel un dialog constructiv între cei prezenţi, informează Ecaterina Isac, inspector șef ITM Arad.

Ca şi noutate, în decursul lunii aprilie, ITM Arad va organiza astfel de întâlniri şi în judeţ, în oraşele predominante, cum ar fi de exemplu Lipova, Chişineu-Criş, Ineu, Nădlac, astfel încât să se dea posibilitatea cât mai multor actori pe piaţa muncii (angajatori, angajaţi) să ia contact direct cu reprezentanţii instituţiilor abilitate să lămurească problemele cu care aceştia se confrunta zi de zi.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.