Intervenţie la MapN pentru trecerea Cetăţii Aradului în circuitul civil

Intervenţie la MapN pentru trecerea Cetăţii Aradului în circuitul civil

Senatorul liberal Ioan Cristina i-a a dresat o interpelare ministrului Apărării Naționale, Mircea Dușa, pe tema trecerii Cetăţii Aradului în circuitul civil. Senatorul l-a întrebat pe ministru ce demersuri are în vedere să facă în acest sens.

„Domnule ministru, conform unei decizii a ministerului pe care îl coordonați, «Unitatea militară care funcţionează în Cetatea Aradului se va muta din cazarma 1187 Cetate în cazarma Gai după ce Primăria Municipiului Arad va respecta prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1100/2010, care reprezintă cadrul legal în vigoare»”, a arătat senatorul arădean, co-preşedinte al PNL Arad.

Senatorul afirmă că trecerea Cetății în circuitul civil ar aduce mult câștig Aradului, din punct de vedere turistic și cultural.

„Administrația locală este de acord cu preluarea Cetății în administrare”, a precizat senatorul în interpelare, atrăgând atenţia că reprezentanţii acesteia au o reţinere în a se implica, pentru ca demersul lor să nu fie interpretat ca o acțiune politică.

„Vă rog să precizați ce demersuri aveți în vedere pentru trecerea Cetății Aradului din administrarea Ministerului Apărării Naționale în administrarea Consiliului Local Arad și în patrimoniul arădean?”, a menţionat, în finalul interpelării, senatorul Ioan Cristina.

  1. Oalta minciuna sfruntata a senatorului invizibil, un nepriceput si un fripturist, halal personaj.

    Raspunde
  2. cred ca interpelarea trebuia sa o faca la seful lui, falca …dar intrebare e : avea indrazneala asta?

    Raspunde
  3. Ba Neluta , lasa bechesigului bolonziile si hai cu holongarii la niste vodci , ca dora tu esti sefu nost , ce frast,no .

    Raspunde
  4. Ba nelutzule te trrzesti vorbind pe subiecte demult puse pe tapet de mishu calimachi, lasa drecu tâmpeniile astea. Si intra in normal, hai la joia banateana ca in rest nu intelegi prea multe. Ba te-am văzut la teleu cu costelo bot in bot, pai vezi ca te sparge falcone…

    Raspunde
  5. Cu asa comentarii nu cred ca cetatea va fi cedata de armata prea curand. Mai bine ati vizita Oradea sau Timisoara pt.a vedea cum au fost puse in valoare acolo.

    Raspunde
  6. Iata aici o creatura care nu a facut absolut nimic in asta viata, doar umbra pamantului .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.