INTERVIU/ Ioan Cristina, despre propunerea PNL Arad la alegerile europarlamentare: „Un candidat tânăr, de mare perspectivă!”

INTERVIU/ Ioan Cristina, despre propunerea PNL Arad la alegerile europarlamentare: „Un candidat tânăr, de mare perspectivă!”

– Domnule senator, cum se desfăşoară campania electorală pentru alegerile europarlamentare din punctul de vedere al PNL Arad?
– Campania se derulează foarte bine şi suntem încrezători că vom contribui şi noi la realizarea procentului pe care şi l-a fixat ca ţintă PNL la scară naţională.
Am remarcat, în această campanie, că suntem mai pregătiţi ca niciodată să ne realizăm obiectivele. De altfel, PNL nu a fost niciodată mai puternic în Arad decât este acum iar acest lucru se va vedea la vot.

– Cum credeţi că-i veţi convinge pe arădeni?
– Cu faptul filiala are o echipă de tineri, formată din oameni competenţi, nepătaţi, cărora nu are nimeni ce să le reproşeze. Cu această echipă de tineri am avut rezultate bune la alegerile locale şi parlamentare iar acum îmi doresc nu doar să conservăm rezultatele de atunci, ci să şi creştem.

– Pe ce vă bazaţi când spuneţi asta?
În primul rând, pe faptul că din această echipă tânără fac parte mulţi primari. Prin ceea ce au realizat în localităţile lor, am confirmat în faţa cetăţenilor că alegerea pe care aceştia au făcut-o a fost cea corectă. Oamenii care văd rezultatele bune ale acestor primari sunt sigur că vor vota lista de candidaţi ai PNL la alegerile europarlamentare. În al doilea rând, trebuie să spun că partidul a crescut în ultima perioadă, zilnic înscriindu-se noi membri, care doresc să facă o altfel de politică. Aşa că, avem toate premisele pentru a obţine un rezultat bun. Nu în ultimul rând, în cadrul acţiunilor de campanie derulate până acum, am observat deschiderea oamenilor faţă de noi. Arădenii şi-au dat seama că, în momentul de faţă, suntem singura forţă credibilă de dreapta, capabilă să lupte cu partidul stat PSD.

– Ce le propuneţi arădenilor?
– Să voteze echipa noastră, de eurocampioni, în care avem şi noi, arădenii, un candidat tânăr şi bine pregătit. Este vorba de George Demian, secretarul coordonator al filialei, un absolvent de Moise Nicoară, care a studiat – ca bursier – la o facultate de prestigiu din Germania. George face parte dintr-o familie respectabilă şi cunoscută în Arad, mama sa, Constanţa Demian, fiind un medic oftalmolog apreciat în tot judeţul, iar tatăl său, ing. Dorin Demian, predă la Universitatea Aurel Vlaicu. Pe lângă acestea, are şi experienţa necesară, deoarece a urmat un stagiu de pregătire în Parlamentul European, la cabinetul europarlamentarului Cristian Buşoi. Aceasta este propunerea noastră şi avem suficiente argumente să credem în ea!

– În final, care este mesajul pentru susţinătorii dumneavoastră?
– Să conştientizeze că este un moment crucial pentru PNL şi pentru România, pe care nu avem voie să îl ratăm. Suntem singura soluţie viabilă sau, dacă vreţi, singura şansă pe care o are dreapta românească. De aceea, arădenii trebuie să ştie că fiecare vot contează! Trebuie să obţinem cel mai bun rezultat posibil iar votul arădenilor, care prin excelenţă sunt de dreapta, nu trebuie irosit. Îi aşteptăm alături de noi!

  1. Interesanta abordarea PNL privitor la aceste alegeri,promoveaza tineri capabili pt Europa.Bafta

    Raspunde
  2. PNL-ul a ramas singurul. partid cu adevarat de dreapta.Noul tandem Antonescu-Iohannis poate revigora economia Romaniei.

    Raspunde
  3. Aradul e de dreapta,Partidul National Liberal este alegerea naturala si logica pentru aradeni.Faptul ca o echipa tanara il conduce cu succes ,pt mine e un motiv suplimentar de al vota!

    Raspunde
    • mai du-te la scoala. abia dupa aia cand vei sti sa scrii mai comenteaza. cat despre PNL Arad … e varza rau. nu de Bruxelles, ca acolo nu are nici o sansa…
      beeeep!

      Raspunde
  4. Votaţi un tânăr nu toţi bosorogi care de ani de zile nu fac nimic pentru ţara noastră freacă pula în parlament si se dau pe facebuciuc.

    Raspunde
  5. aceleasi partide PNL – PSD- PDL (cu puisorii PMP, FC si NR) au condus tara asta spre dezastru in ultimii 20 ani. E cazul pt o miscare politica reala, pornita de la firul ierbii , nu clocita in laboratoarele puterii , cum sunt aceste marionete – indiferent ca sunt tineri sau batrani – ce se milogesc pt votul nostru odata la 4 ani, iar apoi se pisa pe noi.

    Raspunde
  6. Care echipa de tineri valorosi? Cristina Nelutu care e tras cu cheita de Parpala combinatorul , personaj dezastruos pt. PNL, Demian George , copilul lui mamica ,un ilustru necunoscut, fara carisma si fara simtul ridicolului . Si lista ar putea continua,din nefericire pentru liberali in acelasi ton.

    Raspunde
  7. Baaa senatoru lu peste…de ce nu spui si ca minunatul tanar e pe locul 23 in lista PNL …in conditiile in care acum PNL are 6 europacalici…hai sa fim seriosi … tu crezi ca locul 23 este eligibil ? …esti penibil nu ai ce vorbi…respect Erik

    Raspunde
  8. Ha ha ha, oare ce a primit” senatorul” de la sc optica demian sa il laude asa tare? Acolo se lauda unii pe altii, dupa un scor de 12% pentru Pnl, oare cine mai scoate capul din nisip?

    Raspunde
  9. oara cat a platit, ma scuzati a sonat mama si tata la partid sa ajunga george pe afise ?

    Raspunde
  10. Mai liberalilor neinspirati,de unde frast la-ti scos pe moluscoiu asta balos numit G. Demian…….phtui -vix pix.

    Raspunde
  11. Doua triste figuri, tusea magareasca si junghiul hepatic……..ha,ha, ha!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.