INTRARE GRATUITĂ LA ŞTRAND, după ora 18! Propunerea va fi dezbătută în şedinţă la Recons

INTRARE GRATUITĂ LA ŞTRAND, după ora 18! Propunerea va fi dezbătută în şedinţă la Recons

Ştrandul Neptun ar putea reveni la „gloria” de odinioară dacă propunerea unui candidat la funcţia de primar al Aradului va fi aprobată în Consiliul de Administraţie al SC Recons SA.

Samuel Caba, candidatul Mişcării Populare la Primăria Municipiului Arad, a propus, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie al SC Recons SA, ca de la ora 18 intrarea în incinta Ştrandului Neptun, în zona comercianţilor, să fie gratuită. Pentru că nu era pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului de Administraţie de săptămâna trecută, a rămas ca propunerea să fie discutată ulterior.

„Propunerea mea nu a fost respinsă, nici comentată pozitiv sau negativ, însă nu a putut fi luată în dezbatere, pentru că nu era pe ordinea de zi, ci am anunţat-o la punctul «Diverse». Eu cred că există şanse de materializare, la următoarea şedinţă urmând să fie luată în dezbatere”, spune Samuel Caba.

Samuel Caba

În opinia sa, impunerea taxei de intrare, inclusiv pentru sectorul comercianţilor, a fost o grea lovitură dată acestora şi, implicit, economiei municipiului. „Părerea mea este că de la bun început a fost o eroare, stabilindu-se taxă de intrare în zona comercială, unde oamenii merg să se destindă, să bea un suc sau o bere. Înainte, când intrarea era liberă, zona comercială era plină, mulţi oameni venind din alte localităţi sau chiar din Ungaria. Acum, aproape că nu mai vine nimeni iar comercianţii abia dacă reuşesc să îşi scoată cheltuielile din cauză că nu au clienţi. Sunt convins că, dacă intrarea ar fi liberă, la ştrand s-ar dezvolta şi alte mici afaceri, cum ar fi, de exemplu, deschiderea unei frizerii sau, de ce nu, a unei farmacii. Dacă tot s-au organizat dezbateri pe tema ştrandului, prin aprobarea propunerii mele s-ar putea face un prim pas, dovedindu-se că există voinţa de a face din Ştrandul Neptun un loc al tuturor arădenilor aşa cum era odinioară”, a declarat Samuel Caba.

  1. ar fi frumos dar din pacate o sa se dea cu flit si acestei propuneri asa cum s-a mai facut si cu alte initiative bune. Dl Falca nu vrea strand si gata.

    Raspunde
  2. Fix pocăiții lui o să umple ștrandul. O să chefuiască, o să danseze, o să bea o bere…..
    Aaaa, pardon, ei nu fac asa ceva…. Atunci de ce se trezește maimuțoiul ăsta vorbind, asa i-o fi șoptit coana Leana, pardon Lucica Seculici ?
    Plimbă ursul, Sami, până acum era bun asa cu bani, locul diavolului ?

    Raspunde
  3. ideea nu e rea dar e utopie nu poti sa/i lasi pe toti nespalatii acolo sa se scalde noaptea

    Raspunde
  4. leana din piscu sadovei 15 martie, 2016, 2:07 pm

    viziune de om ,,,,,,cu viitorrrr r ; vai de mama orasului

    Raspunde
  5. In epoca de Trista amintire programul strandului ea de la 08.00 – 19.00 si dupa ora 19 nu plateau intrarea pe strand, dar Falca era prea mic pe vremea aceia si nu avea voie pe strand, si apropos si atunci exista curtea de conturi … Dar de ce sa nu platim si taxa pe scaune si parcare (13lei, probabil cea mai scumpa, probabil ca intra si spalatul masini, ca paza nu)… Asta da idil tine cu bugetul

    Raspunde
  6. O idee foarte buna. Felicitari domnul Caba!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.