Investitorii britanici, interesați de mediul investițional din Arad

Investitorii britanici, interesați de mediul investițional din Arad

Esther Blythe, ambasadoarea Marii Britanii la Bucureşti, a vizitat miercuri Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Vizita oficialului britanic a avut ca scop întărirea relațiilor de colaborare dintre cele două părți, subliniindu-se nevoia de creare a unor legături mai strânse între mediul investițional britanic și zona de afaceri a județului Arad, reprezentată de CCIA Arad.

În cadrul vizitei, Esther Blythe a fost interesată de societățile comerciale cu participare britanică la capitalul social, precum și de noi oportunități de investiție în zonă.

„Pe parcursul întrevederii s-au trecut în revistă stadiul şi perspectivele relaţiilor bilaterale, cu accent pe intensificarea cooperării economice. De asemenea, s-au abordat și probleme de interes comun din zona de business. Vizita a fost o bună ocazie pentru instituția Camerală din Arad de a diversifica cooperările în domeniul comerţului și de a impulsiona investiţii britanice în regiune”, a declarat Adrian S. Negrău, directorul general al CCIA Arad.

La încheierea întrevederii, cele două părți şi-au exprimat convingerea că propunerile făcute se vor concretiza în viitorul apropiat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.