Ioan Cristina: „PSD își urmărește doar interesul! 10 luni, 2 remanieri și 0 progres!”

Ioan Cristina: „PSD își urmărește doar interesul! 10 luni, 2 remanieri și 0 progres!”

Senatorul liberal Ioan Cristina consideră că PSD prezintă dezinteres față de promisiunile din programul lor de guvernare, iar membrii partidului se ceartă pentru putere pe spatele românilor.

„Tudose îşi doreşte o putere pe care să o gestioneze el, în detrimentul lui Dragnea sau al altuia. Grija lui Tudose pentru imaginea Guvernului pe care îl păstoreşte (şi nu prea) este ca acest guvern să rămână la Putere. Nu efectele guvernării îl interesează pe Tudose, ci guvernarea în sine, actul de putere, luarea unor decizii discreţionare. Pe de altă parte Dragnea este dispus să sacrifice orice brumă de bunăstare pe care ar putea-o avea românii doar pentru a demonstra cine este șeful. Din păcate, scandalul din PSD riscă să aibă consecinţe foarte grave pentru România. Cu un buget pe 2017 cârpit şi totuşi insuficient, cu leul scăpat de sub control, cu inflaţia tot mai ameninţătoare, cu preţurile care o iau razna, cu o instabilitate care ne menţine la coada Europei, România este condamnată să mai piardă un an din cauza PSD şi a luptei interne pentru supremaţie”, declară Ioan Cristina, senator al PNL.

„Anul 2017 este un an ratat în ceea ce priveşte fondurile europene, oricâte cauze şi scuze îşi găsesc guvernanţii. Iar fondurile europene reprezintă cea mai bună sursă de finanţare a ţării, de resuscitare a unui buget tot mai suferind. În actualul context, unii se împart între Dragnea şi Tudose. De fapt, războiul e între PSD şi români, iar efectele acestuia le resimţim deja şi le vom resimţi şi mai acut în viitorul apropiat”, adaugă senatorul PNL, Ioan Cristina.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.