Ioan Cristina şi Gheorghe Falcă au anunţat DESCHIDEREA noului PNL spre toţi cei atraşi de dreapta politică

Ioan Cristina şi Gheorghe Falcă au anunţat DESCHIDEREA noului PNL spre toţi cei atraşi de dreapta politică

Ioan Cristina şi Gheorghe Falcă, co-preşedinţii PNL Arad, au anunţat joi, într-o conferinţă de presă, demararea recensământului membrilor noului partid, atât în municipiu cât şi în judeţ. Cei doi au semnat, în premieră, şi adeziunile pentru noul partid.

Totodată, au anunţat deschiderea partidului către toţi cei care doresc să se înregimenteze în dreapta politică.

„Este un moment de bilanţ, dar şi unul de start pentru Dreapta românească, cea care are ca reprezentant un partid puternic, capabil să modernizeze statul român şi să aducă bunăstarea cetăţenilor”, a spus, între altele, Gheorghe Falcă.

La rândul său, senatorul Ioan Cristina a salutat „cimentarea” noului partid, dând totodată asigurări că în judeţul Arad nu sunt probleme deosebite în privinţa definitivării fuziunii, care „a fost validată în momentul câştigării alegerilor prezidenţiale de către Klaus Iohannis”.

Ioan Cristina şi-a exprimat convingerea că în 2016, la Arad, PNL va câştiga atât alegerile locale, preşedinţia Consiliului Judeţean Arad şi Primăria Municipiului Arad, cât şi alegerile parlamentare.

  1. Ioan cristina esti o sluga jalnica, pana ieri erai pe ascuns cu falca, amu esti pa fata, sa iti fie rusine, tot o sluga ramai

    Raspunde
  2. Imi amintesc ca am vazut scris undeva urmatoarele cuvinte: Falca si scrumiera sa, perfect adevarat.

    Raspunde
  3. Fostul PNL a ajuns la fundul sacului.Cei doi merita o dreapta in fata.Pana acum PDL a furat si cu dreapta si cu stanga.Acum vrea sa reconstruiasca ce?
    Sunteti niste penibili !!!

    Raspunde
  4. Doar fraierii mai vin la aceasta struto-camila de partid! subjugat la Arad, in totalitate lui Falca!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.