Ioan Cristina şi Sergiu Bîlcea susţin că la Arad tandemul Tăriceanu – Ponta nu va obține NICI UN VOT de la vreun liberal

Ioan Cristina şi Sergiu Bîlcea susţin că la Arad tandemul Tăriceanu – Ponta nu va obține NICI UN VOT de la vreun liberal

Senatorul Ioan Cristina, co-președintele Alianței Creștin Liberale Arad, respinge vehement afirmațiile președintelui PSD Arad, care a declarat că liberalii vor susține tandemul Tăriceanu – Ponta, considerându-le cel puțin absurde. Liderul ACL spune că, cel puțin la Arad, Victor Ponta nu va obține nici un vot din partea liberalilor adevărați.

„Vă asigur că la Arad, tandemul Tăriceanu – Ponta va obține zero voturi din partea adevăraților liberali arădeni. În afara celor care au plecat din partid, care sunt buni plecați pentru că oricum nu erau liberali, toți membrii PNL Arad îl vor susține pe domnul Klaus Iohannis, care este și președintele partidului. Este absurd să vii să spui că membrii unui partid vor susține un alt candidat decât cel al partidului iar aceste afirmații mincinoase puteau veni doar din partea unui membru PSD. Vă asigur că nu avem nici o problemă în cadrul partidului și că în turul doi Klaus Iohannis va obține un scor foarte bun, atât la Arad, cât și la nivel de țară sau în diaspora”, a declarat Ioan Cristina, co-președintele ACL Arad.

În același timp, co-președintele Organizației Municipale a Alianței Creștin Liberale Arad, Sergiu Bîlcea, întărește afirmațiile lui Ioan Cristina și spune că rezultatul bun obținut de Klaus Iohannis la Arad se datorează și liberalilor.
Sergiu Bilcea
„La rândul meu, resping categoric ideea că liberalii îl vor susține pe Victor Ponta, via Călin Popescu Tăriceanu, și că nu își vor susține liderul, pe Klaus Iohannis. Acest lucru a fost dovedit chiar la primul tur al alegerilor prezidențiale, atunci când ACL a obținut un scor foarte bun la nivelul județului Arad, scor la care au contribuit și adevăraţii liberali arădeni. Este evident că arădenii apreciază noul proiect politic al marelui Partid Național Liberal, iar pe această cale salut decizia definitivă a Tribunalului București prin care va lua naștere acest nou și mare partid care va reprezenta dreapta românească”,
a declarat Sergiu Bîlcea.

  1. Ultimul liberal de pe liste 10 noiembrie, 2014, 6:52 pm

    Îl înţeleg pe Neluţu Cristina. În fond, e de mult în povestea asta. Însă ………… de Sergiu Bîlcea, care ………… lui Falcă şi se dă liberal, ei bine, asta nu mai înţeleg. Ruşine ! Liberali, anulaţi-vă votul. Voi nu mai existaţi. Sunteţi masă de manevră între PSD şi PD-L.

    Raspunde
  2. LAS CA ESTI TU NELUTU ;;LIBERAL…..SCRUMIERA LU FALCA!

    Raspunde
  3. Coiu stang si Coiu drept,ejaculeaza prostii!

    Raspunde
  4. Asta credeti voi!!!! Oricum ati pierdut!!! O sa dispareti cu toti!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  5. Nelutu Cristina , campionul vodcarilor , impreuna cu soferul sau zis Balcea 7 % si frunte ingusta , 2 rapandule care au dat lovitura de gratie adevaratului PNL din Arad……..2 hoitari care au tupeul suin de a vorbii despre liberalism , 2 slugoi ai lui Basescu si Falca , cum dreak sa asculte adevaratii liberali de jenele astea politice.

    Raspunde
  6. De unde stie? Zero voturi…Ia zi-mi si mie ce numere vor iesi joi la loto? Zero nu se pune, ca este tendinta. Adica spre zero se vor indrepta cei ce si-au vazut visul de unire cu pdl-ul, implinit. Asa ca baieti, mai incet cu pianul pe scari ca se uita la voi cel cu ochii umflati de graba finalizarii pasarelei…

    Raspunde
  7. Taranu si soferu fotbalist ratat, doi lideri ascunsi sub poala lui falca grronhhaie tampenii

    Raspunde
  8. Sspuse el intr-un moment de luciditate,hic hic…..unde-i glaja….hic hic

    Raspunde
  9. Fratilor , puneti-l pe frunte îngustă sa conjuge verbul a bea la infinitiv….mori de ras….

    Raspunde
  10. Daca le pasa de aradenii care au votat impotriva lui Basescu in mod clar liberalii care se respecta vor vota pentru Ponta presedinte…….si bineinteles Tariceanu premier , asta si din respect pentru cei 7,4 milioane de romani care i-au spus mars afara lu Besescu. Cat despre cele 2 creaturi din imagine , doua cuvinte, penibili si tradatori !!!!!

    Raspunde
  11. Mama , mama , ce tandem , betivanul si talambul .

    Raspunde
  12. No lasa bechesigului bolonzaile ma Nhelutu nost, si hai aci la noi pa marjine santului sa trajem si noi o betaie , iaca aci nita la noi in sat , ca tare priceput esti la aiaste, blastamatule si bolundule da chine.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.