Ioan Gligor, cu privire la delegaţia CJA în Italia: „Au fost depăşite cheltuielile alocate pentru deplasare cu 50%”

Ioan Gligor, cu privire la delegaţia CJA în Italia: „Au fost depăşite cheltuielile alocate pentru deplasare cu 50%”

Consilierii judeţeni PSD Arad au observat o serie de inadvertenţe în raportul cu privire la deplasarea unei delegaţii CJA în Italia, din care au făcut parte Silvana Lupu, secretarul Consiliului Judeţean, Ovidiu Moşneag şi Vasile Vasii.

„În raport sunt câteva contradicţii. În primul rând, nu rezultă dacă domnul Ţolea a făcut sau nu parte din delegaţie. Într-un loc se precizează că s-a răspuns invitaţiei unei societăţi care se ocupă de tehnică aeroportuară. În altă parte, se spune că CJA a prezentat oferta de privatizare a Aeroportului. Pentru ce a plecat delegaţia, până la urmă? Mai mult, am constatat că au fost depăşite cheltuielile alocate pentru deplasare cu 50%. Credem că este vorba despre bani publici şi cerem preşedintelui interimar al CJA, care a semnat raportul, să ofere public explicaţii legat de această deplasare” a declarat Ioan Gligor.

„Nu credem că este normal să se facă turism pe banii contribuabililor. Sperăm că vom avea explicaţii pertinente, nu cum au fost cele legate de ultimele problem pe care le-am ridicat în conferinţa de presă de marţi. Din câte a răspuns domnul Ţolea, înţelegem că pentru dânsul totul este în regulă legat de programul ADI deşeuri, deşi trebuie să se încheie în decembrie şi acest termen nu poate fi respectat. Înţelegem că pentru dânsul este în regulă că a crăpat asfaltul turnat de trei luni pe drumul judeţean Arad – Felnac. Considerăm că îşi asumă responsabilitatea pentru calitatea lucrărilor. Dacă nu ia măsuri şi vom avea o investiţie de milioane de euro în acest drum care nu ţine, sperăm că va aduce bani de acasă pentru a repara consecinţele nepăsării de care dă dovadă”, a mai spus consilierul judeţean PSD Ioan Gligor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.