Ioan Herbei: „Dacă aș primar liberal, Cionca ar mai fi interesat să preia Moneasa?”

Ioan Herbei: „Dacă aș primar liberal, Cionca ar mai fi interesat să preia Moneasa?”

Ioan Herbei, primarul comunei Moneasa, a reacționat ca urmare a intențiilor CJA de a prelua Sațiunea Moneasa.

Contactat de NewsAr.ro, Ioan Herbei, primarul social-democrat al comunei, a răspuns scurt și la obiect, printr-o întrebare retorică: „Dacă aș primar liberal, Cionca (n.r. – președintele CJA) ar mai fi interesat să preia Moneasa?”. Acesta l-a întrebat pe Iustin Cionca și cum ajută CJA Moneasa: „prin alocări bugetare de 10.000 de lei pe an?”.

„Mai mult decât atât, nu înțeleg ce vrea să preia? Că Stațiunea Moneasa SA e societate privată. Eu cred că, de fapt, e o luptă politică aici. Eu o să cred că pe domnii de la CJA îi interesează cu adevărat Moneasa atunci când vor repara drumul de la Sebiș până în stațiune, care de 30 de ani e tot așa. Sau, când o să cosească la Grădina de Vară, care nu e a noastră, e a lor. De fapt, tot ce nu e privat în Moneasa e a Consiliului Județea, inclusiv parcarea, tabăra și așa mai departe. De aceea, nu înțeleg ce vor să preia. În plus, noi avem un proiect în derulare, de accesare de fonduri europene, despre care dânșii ar trebui să știe, pentru că am trimis actele la Consiliul Județean, să vadă despre ce e vorba”, a mai declarat primarul Ioan Herbei.

Foto: Arhiva

  1. Poza asta cu Herbei e epică! Arată a primar adevărat! Dar mă întreb ce treabă are Consiliul Județean cu proiectul lui european? Omul e defazat total 🙂

    Raspunde
  2. „Domnule „Orlando Toader daca tot scri articole si titluri macar scrie-le corect sau nu sti asa ceva?ca in fiecare titlu mananci cate un cuvant sau bagi cuvinte ce va convin voua pnlistilor? Ai niște titluri la ziarul tau ingrozitoare si culmea a dracu ca doar la articolele tale ridicole apar comentarii.fmm

    Raspunde
  3. Pai cum domnule primar…ma mir ca nu te-ai consultat cu seful dumitale Tripa?Acesta declara ca Cionca vrea sa desfinteze statiunea Moneasa,cum nu stiai ?Aaaaaaaa probabil de cand e parlamentar Tripa nu prea te mai baga in seama…..Ooooo lasa ca oricum n-aveti nici o strategie cu Moneasa.A……si am uitat ceva,am auzit ca vi se pregateste un staret cu adevarat calugar pt manastire.

    Raspunde
  4. Știm si noi ca a,e,i,o,u, sunt vocale?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.