Ion Stan, despre Cabinetul Cioloş: „Un guvern de ocupație, dictat direct de la Bruxelles”

Ion Stan, despre Cabinetul Cioloş: „Un guvern de ocupație, dictat direct de la Bruxelles”

Ion Stan, președintele filialei Arad a Partidului Noua Republică, spune despre Guvernul Cioloș că este unul „de ocupație, dictat direct de la Bruxelles”.

În opinia sa, acesta nu va servi interesele României, ci va implemente politicile Comisiei Europene, menite să reducă aproape de zero suveranitatea României, condamnată să rămână o piață de desfacere.

„Ce pretenții putem avea de la niște funcționari ai Comisiei Europene ce au ca sarcină punerea în practică a directivelor acestui organism, care consideră că țările din UE care încearcă să-și păstreze măcar o parte din prerogativele naționale sunt trădătoare, așa cum a spus, cu subiect și predicat, însuși președintele Parlamentului European? Dacă până acum mai aveam un dram de speranță că Guvernul României se va bate cu Comisia Europeană pentru drepturi și demnitate națională, cum am mai putea aștepta ceva de la un Guvern care nu mai este al României, ci al Comisiei Europene?”, se întreabă Ion Stan.

Cel mai grav, consideră acesta, este faptul că acest Guvern nu va avea niciun fel de opoziție, decât, eventual, de fațadă, în interes electoral. „Decimat de către DNA, marele PSD nu va face opoziție, ci se va mulțumi să-și scape exponenții, în frunte cu Liviu Dragnea, de pușcărie, la troc cu susținerea republicii prezidențiale, sub pretextul voinței străzii. Nimeni nu va face opoziție, decât, eventual partidul lui Băsescu, dar doar atunci când voturile celor opt parlamentari ai săi vor fi aruncate ca praf în ochii prostimii, știind bine că nu vor strica jucăria popularilor europeni. Tot de fațadă, PSD-iștii se vor preface că încearcă să se împotrivească subjugării necondiționate a României, dar nu pot să facă nimic, pentru că nu mai au majoritatea. Mână în mână, PSD și PDL, rebotezat PNL, vor decide că pragul electoral nu va fi scăzut, pentru a permite partidelor noi să acceadă în Parlament. Pentru că, absolut sigur, partidul pe care îl vor înființa KJ și Cioloș, un fel de struțo-cămilă menită să fete un crocobaur pretins spălat de tarele politicului, va trece pragul electoral, purtat în brațe de către mireasa Merkel”, a mai declarat Ion Stan.​

 

  1. asa a eliminat ultimul dubiu asupra faptului ca ar fi imbecil.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.