Ionel Bulbuc: „Domnul Vărcuș demonstrează că nu cunoaște diferența dintre o stagiune teatrală și pizzaQuattro Stagioni!”

Ionel Bulbuc: „Domnul Vărcuș demonstrează că nu cunoaște diferența dintre o stagiune teatrală și pizzaQuattro Stagioni!”

Actorul Ionel Bulbuc, consilier local municipal al PNL, se declară „indignat de cuvintele jignitoare aruncate în spațiul public” de către social-democratul Beniamin Vărcuș, la adresa actorului arădean Zoltan Lovas, „om de cultură, neafiliat politic”.

„Domnule consilier PSD, Vărcuș, știți cum se spune când gătești: Dacă nu reuşeşti de prima dată, comandă pizza! Cred că această expresie este valabilă și în încercarea dumneavoastră eșuată de a poza în politician sau consilier local dar cel mai simplu în pizzer sub acoperire. Domnule Vărcuș sau «Beni» pentru prieteni, dar cum nu vă sunt nici apropiat, nici nu comand pizza de la dumneavoastră prefer domnul Vărcuș, v-ați gândit pentru o secundă la diferența dintre o stagiune de teatru și pizza Quattro Stagioni? Sunt convins că nu aveți idee ce implică o singură piesă de teatru, care este volumul de muncă depus de întreaga echipă de actori și personal auxiliar în spatele unei scene, cât efort și sacrificiu face un actor, ca dumneavoastră să aveți șansa de a sta confortabil pe scaun, cu o pizza în mână și să vă bucurați de un act artistic. Să nu mă înțelegeți greșit, există o artă și în a face o pizza delicioasă, însă mă îndoiesc că este și cazul dumneavoastră, dacă vă descurcați la fel ca și în politică”, spune Ionel Bulbuc.

Acesta continuă în aceeași notă: „Sunt de profesie actor și știu cu ce se mănâncă această meserie îndrăgită de o lume întreagă. Teatrul arădean, din care fac și eu parte, este apreciat atât în țară cât și peste hotare, a fost recompensat cu nenumărate premii și distincții. Momentan dumneavoastră jucați teatru pe scena Consiliului Local, însă credeți-mă jucați un teatru penibil, chiar pot afirma cu tărie că excelați în penibilitate. Dar să atacați public un actor, care coincidența face să-mi fie coleg și prieten, pentru simplul motiv că s-a solidarizat cu miile de arădeni la proteste, reprezintă un act josnic care face de rușine breasla de pizzeri. Partidul Social Democrat atacă fără rușine și discernământ românii care și-au exercitat dreptul democratic de a protesta în mod pașnic. Din ce motiv vă răzbunați pe cei ce au ieșit în stradă împotriva guvernului dumneavoastră, pentru că vă este frică de români? Ar trebui să vă fie! Oamenii au demonstrat că în democrație, poporul are puterea, nu partidele, nu politicienii și în nici un caz marionetele politice ca dumneavoastră și colegii din PSD”.  

În final, Ionel Bulbuc a adăugat: „Așa că, domnule consilier PSD țineți minte un lucru: În viață, joacă teatru doar cei care n-au nici un rol!, spunea marele dramaturg Mușatescu, în a cărui piese de teatru, Zoltan Lovas, îndrăgitul actor arădean, pe care dumneavoastră ați încercat să-l umiliți, a jucat incredibil”.

 

  1. Bulbucel dragă stai jos si las-o moarta. Actul artistic pe care-l produceti voi lasă mult de dorit, iar faptul ca pe scena unui teatru de stat v-ati dat in stamba ,e jenant. In fond sunteti niste functionari publici si daca doreati sa va manifestati atasamentul netarmurit fata de cel ce va da papa puteați sa o faceti in piată. Fara pic de considerare fata de beni va spun ca ati dat cu mucii in fasole. Adio ilusrule.

    Raspunde
  2. Teatrul din Arad are si actori buni. Politica aradeana nu are nimic bun!

    Raspunde
  3. Trebuie sa iasa la bataie si tanarul consilier daca cu actoria in Arad e mai greu.Despre Beni ce sa zicem daca asa crede si el ca se face politica.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.