Ionel Bulbuc (PNL): „Încă o BILĂ neagră pentru PSD”

Ionel Bulbuc (PNL): „Încă o BILĂ neagră pentru PSD”

În urma aprobării bugetul pe anul acesta în Consiliul Local Municipal, consilierul liberal și președintele de ședință Ionel Bulbuc se declară scârbit de atitudinea celor din PSD.

„Astăzi din nefericire am avut ocazia să observ cum arată și din față neputința și neștiința consilierilor PSD. Astăzi fiind prima zi în calitate de președinte al ședinței CLM am putut să stau față în față cu nesimțirea și obrăznicia celor din PSD. Din nefericire lipsa celor 7 ani de acasă a social-democraților nu ține cont de poziție, context sau împrejurări, este pur și simplu constantă. Din păcate astăzi am văzut oameni care, desi aleși de arădeni, au votat împotriva cetățenilor Aradului. Nu votul în sine a fost deranjant, ci aroganța și disprețul pe care aleșii locali ai PSD și ALDE l-au arătat în momentul în care se vota bunul mers al Aradului din acest an“, a declarat Ionel Bulbuc.

„Într-un moment atât de important, cum este votarea unui buget, singurul scop al consilierilor PSD a fost crearea unui circ public. Fiecare dintre noi avem drepturi, inclusiv dreptul de a avea o opinie, însă consilierii PSD au uitat că au și obligații. Bunul simț, educația, respectul reciproc sunt obligații pe care statutul de consilier local ar trebui să le întărească. Îi respect pe arădenii care i-au votat pe acești consilieri PSD, dar nu pot să îi respect pe respectivii consilieri, ca urmare a comportamentului de prost gust afișat în cea mai importantă ședință pe care un Consiliu Local o are“, a precizat Bulbuc.

„De pildă, eterna BILĂ neagră a CLM, consilierul PSD, Cheșa a încercat, fără succes, să provoace un scandal prin diverse metode copilărești, în timp ce filma cu telefonul pe sub masă. Din câte cunosc nu acesta este rolul unui consilier ales de arădeni. Sunt sigur că domnul Cheșa nu a fost votat de arădeni să facă circ în CLM sau se facă de râs nu singur, ci împreună cu faimosul pizzer, atacatorul actorilor, domnul Vărcuș. Sunt convins că cei doi au primit încrederea arădenilor ca să se ocupe de proiectele Aradului, să contribuie la dezvoltarea orașului. Cu toate acestea, în pofida acțiunilor celor din PSD, restul consilierilor au ales să dovedească profesionalism, rațiune și interes pentru binele arădenilor, astfel că au aprobat bugetul local pe 2017”, a încheiat Ionel Bulbuc.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.