Ionel Bulbuc: „Vărcuș s-a luat la întrecere cu alți poștași, acest fapt epuizându-l la maxim”

Ionel Bulbuc: „Vărcuș s-a luat la întrecere cu alți poștași, acest fapt epuizându-l la maxim”

Ionel Bulbuc, consilier municipal al PNL a menționat, într-un comunicat de presă, că „încă odată consilierii locali ai PSD ne-au convins că vin la ședințele de CLM cu temele făcute de mai marii partidului”, adăugând că „ne-a demonstrat din nou acest lucru Beniamin Vărcuș”.

„Consilierii PSD continuă să demonstreze că acțiunile lor din CLM sunt dictate de la partid ei fiind doar pe post de păpuși vorbitoare, care habar nu au ce se discută în ședință. La unul dintre cele 25 de puncte de pe ordinea de zi, mai exact la punctul 18 (Proiect de hotărâre nr. 228/2017 privind aprobarea delegării gestiunii serviciului public de salubrizare stradală și deszăpezire în Municipiul Arad) ne trezim cu Vărcuș, noua jucărie zgomotoasă a ministrului Fifor, că începe să critice, să ridice tonul citind indicațiile de la partid pentru a desființa conducerea orașului, de parcă el nu ar face parte din aceeași structură. După ce își face numărul și i se atrage atenția că a greșit subiectul și punctul de pe ordinea de zi, recunoaște cu jumătate de gură și încearcă să salveze situația, dar gafa a fost deja făcută. Pesemne că Vărcuș nu era atent la ședință, dar nici la indicațiile de pe foaie și s-a trezit vorbind pe lângă subiect. Nu ar fi prima oară!”, atrage atenția Bulbuc.

„Domnul consilier PSD Vărcuș nu era în temă cu proiectele de pe ordinea de zi, lipsind de la ședința de comisie pentru că a avut un eveniment mult mai important care îi solicita prezența, în mod obligatoriu: Marșul Factorilor Poștali de la Drobeta Turnu-Severin. Vărcuș s-a luat la întrecere cu alți poștași, acest fapt epuizându-l la maxim. Azi (n.r. – ieri) am constatat că nu doar fizic, ci și mental. La acest schimb de experiență cu omologii de la Poștă, Vărcuș nu a reușit să se remarce prin viteză, însă s-a făcut remarcat prin ipocrizie, atunci când a lăudat fântânile arteziene din județul Mehedinți. Din cauza efortului intelectual depus, a uitat că PSD nu a votat proiectele fântânilor arteziene din Arad. Pe principiul: alții de ce au și noi nu! De aia domnule Vărcuș, pentru că nu ați votat!”, a mai declarat consilierul Ionel Bulbuc.

  1. consilierii alesi de cetateni ar trebui sa faca niste rapoarte de activitate ca cetatenii sa stie cui au dat votul

    Raspunde
  2. Ia uite cine vorbeste.Alta nulitate care doar latra la comanda lui Gogu.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.