Ionel Ciupe: „A fost alocată o sumă «foarte serioasă», de 10.000 de lei, pentru clădirea Teatrului Vechi”

Ionel Ciupe: „A fost alocată o sumă «foarte serioasă», de 10.000 de lei, pentru clădirea Teatrului Vechi”

Co-președintele ALDE, Ionel Ciupe, a vorbit la o conferință de presă despre situația Teatrului Vechi, o clădire care stă să se dărâme și care trebuia până la momentul actual să fie achiziționată și restaurată.

„Am depus un proiect de hotărâre să fie achiziționat Teatrul vechi și Casa Hirschl. Asta se întâmpla în anul 2013. Am primit abia acum un răspuns că au fost alocați niște bani, mai precis o sumă «foarte serioasă», în jur de 10.000 de lei probabil, pentru o evaluare. Nu știu dacă cu 10.000 lei se poate face o evaluare a unui asemenea imobil. Deci acesta a fost răspunsul pe care l-am primit de la specialiștii din executivul Primăriei. Nu mi s-a precizat exact la ce va fi folosită această sumă de 10.000 de lei”, a declarat Ciupe.

„Clădirea Teatrului Vechi se degradează pe zi ce trece. Acolo a fost prezent inclusiv Eminescu cu trupa de teatru a lui Pascali când au avut un eveniment, iar în 1908 a fost inaugurat primul cinematograf, «Urania», deci zic eu este vorba de un imobil foarte important care putea fi achiziționat la această oră. Acum aproximativ trei săptămâni a fost lansată din nou intenția municipalității de a achiziționa printre alte clădiri cum ar fi Turnul de apă, clădirea Marta de la Astra, Teba, inclusiv Teatrul vechi. E rău că după doi ani de zile domnul primar împreună cu cei de la PNL s-au gândit că totuși ar fi bine să-l achiziționeze, că daca-l mai țin doi ani așa o să se dărâme cu totul”, a mai spus co-președintele ALDE, Ionel Ciupe.

  1. NU MAI VREM TRSEISTI ! 12 noiembrie, 2015, 4:26 pm

    Nu ai inteles mesajul tinerilor? Mult tupeu exista in unii.

    Raspunde
  2. Esti un ipocrit, cum vorbesti acum despre pnlisti… ieri duceai servieta lui Galis si a lui gheorghiof iar acum esti mare personaj.

    Raspunde
  3. Tipul are tupeul sub nivelul casalotului! La ciolan,Ciupila,s-or gasi prosti sa-ti dea votul anul viitor,desi,precum majoritatea purtatorilor de carnet de partid-apropo,vezi ca un dobitoc ca si tine,din Iasi,o sa vina pe piata cu,”carnetul de prost”,nr.nelimitat si-l ofera gratuit politrucilor….nu va ingesuiti,sunt milioane,va ajung la toti….Mars in cocina,elegantule!

    Raspunde
  4. CIUPE nu uita Aradu-i de partea ta.

    Raspunde
  5. Mai jigodie basisto-falchista cum iti permiti tu sa jignesti un om care a propus atatea lucruri bune pt. aradeni ? sigur ca atunci cand nu te ajuta intelectul asta faci , aradenii sunt satui de scarbavnici da astia ca si tine iar locul tau in calitate de excrement social este intr-un singur loc….la BUDA !

    Raspunde
    • Intelighenta nula,da-mi un exemplu concret-nu limbi-de cate lucruri bune pt.Arad a produs aceasta scursura! Tu,in ma-ta,nu sti sa citesti un articol,un comentariu,jegule….Este plin judetul de imbecili pupincuristi,de gunoaie,ciudati ca tine care,cu ajutorul siturilor,prostesc multi prosti….poti candida,tu sa ciupila,la postul de lider al partidului prostilor,fil.Arad,corespundeti! ps. Analfabet sublim,unde dracu vezi tu,taratura,un semn despre dl.Basescu sau despre Falconetti,penibilule! Parca vorbesti cu ma-ta in debara. Chiar n-ai bun-simt impostorule!

      Raspunde
  6. Va inselati amarnic daca credeti ca va baga cineva in seama ,fraierilor!!! Ciupe prin tot ceea ce spune are dreptate.Proiectele pe care le-a depus si nu sunt promovate de primarie au ca scop dezvoltarea Aradului si implicit bunastarea aradenilor.Prin urmare Ciupe se bucura de increderea aradenilor pt.ca doreste sa faca treaba buna in Arad nu ca voi nesimtitilor care pe langa raul care l-ati facut in Arad impreuna cu actualul primar mai aveti si curajul sa jigniti si sa insultati pe acei care vor binele nostru al tuturor.Sa va fie rusine !!!

    Raspunde
  7. „Aradean” trebuie sa te fac PROST si sti de ce?ptr.ca la ora asta tu NU STI CA pnl-ul actual este fostul pdl.scriu toate ziarele de luni de zile!poate erai in concediu prin germania.Iar in cel priveste pe papagalis-daca era un liberal autentic -nu state-a la masa rotunda cu pdl.

    Raspunde
  8. DOMNULE CIUPE !TE SUSTINEM-ASOCIATIA DE LOCATARI DIN VLAICU SI PARTEA DE LANGA CARIERUL BUJAC(CELBATJOCORIT DE FALCA)

    Raspunde
  9. Ciupe e doar un fripturist, verificati cum a ajuns nevasta.sa sefa mare la casa de pensii, sigur ciupe no fost imlicat…. ORICUM RAMANE DOAR O JIGIDIE TRASEISTA

    Raspunde
  10. Esti de tot rasul mai agramatule , iar JIGODIA ( asa se scrie corect ma prostalaule ) TRASEISTA esti tu , unsurosule imputit !

    Raspunde
  11. Cei care va stiti limbi catifelate ale lui falca vedeti-va de ale voastre si lasati liberalii adevarati in pace.

    Raspunde
  12. Ai nervii slabi de tot ma excrementule social ,dupa cum scrii ne dam seama ca esti cu ” INTELIGHENTIA ” la nivelul piciorului broastei raioase , un sfat gratuit….la blamuc cu tine .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.