Ionel Ciupe a prezentat trei „eşece” ale administraţiei Falcă. Despre ce este vorba

Ionel Ciupe a prezentat trei „eşece” ale administraţiei Falcă. Despre ce este vorba

Consilierul local municipal Ionel Ciupe, preşedintele ALDE Arad, a criticat într-o conferinţă de presă trei dintre proiectele administraţiei Falcă. Este vorba despre pasajul subteran şi parcarea din Piaţa Avram Iancu, parcarea din Piaţa Mihai Viteazul şi parcarea şi pasajul subteran din Piaţa Catedralei.

„La licitaţia pentru pasajul subteran şi parcarea pe două nivele din Piaţa Avram Iancu, desfăşurată în septembrie, nu s-a prezentat nimeni. Acum, are loc al doilea studiu de fezabilitate şi nu pe bani puţini”, a declarat Ionel Ciupe. Acesta a spus că nici jumătate din valoarea investiţiei de acolo, estimată la 150.000.000 de lei, nu va fi recuperată în perioada de concesiune de 49 de ani. Adăugând şi costurile de 20 – 30 milioane de euro în cazul parcării din Piaţa Mihai Viteazul şi costurile de 20 – 25 de milioane de euro în cazul celei din Piaţa Catedralei, Ciupe a arătat că toate cele trei proiecte „nu sunt decât trei mari «eşece»” ale administraţiei Falcă.

Preşedintele ALDE a subliniat cuvântul „eşece”, cu trimitere la faptul că „inventatoarea” termenului este rudă cu primarul Gheorghe Falcă.

  1. o DOAMNE ,DE CAND A PROMIS FALCA CA FACE PARCAREA AU SI UITAT ARADENII.MAI CU SEAMA CEI DIN PIATA MICA,AU FOST SPERIATI CA ISI PIERD LOCURILE DE MUNCA,PRIN DESFINTAREA PIETEI DE ZARZAVAT.ACUM PROBABIL LE VA REIMPROSPATA -SA DEA BINE,DOAR MAI VREA FALCA INCA UN MANDAT!

    Raspunde
  2. DA,FALCA ESTE ARTIST CAND VINE VORBA DE STUDII DE FEZEABILITATE,LE FACE SI REFACE DE CATE ORI ESTE CAZUL,DOAR STIM IN BUZUNARUL CUI INTRA BANII.

    Raspunde
  3. ARADENII NU VOTEAZA TRASEISTI POLITICI 26 februarie, 2016, 4:16 pm

    Da, a promis falca multe si a mintit aradenii precum la fel a facut si consilierul Ciupe.

    Raspunde
  4. Din dificultatea rentabilizarii unei astfel de constructii se vede mai clar ca scopul pentru care este propusa , este altul decat eficienta . Poate stie domnul Falca ceva.

    Raspunde
  5. Trei cuvinte ne apar , Ciupe ,viitor Primar !

    Raspunde
  6. Studiile de fezabilitate se fac pe bandă rulantă si după un timp de refac . A au făcu de 8 milioane de euro pina acum fara nici o realizare . Oare ce comision de ia de la cei care pun Viza de aprobare?

    Raspunde
  7. Cum vei raspunde in campania electorala celor carora le-ai cerut voturi acum 4ani cand erai mare liberal? Aradenii nu sunt atat de prosti pe cum crezi tu. Nu vor crede minciunile tale. Sa iti fie rusine, ionel ciupe

    Raspunde
    • Acum 4 ani nici nu era vreun partid liberal pe scena politică. Era doar o construcție e, numită USL din care PNL făcea parte și avea ca scop dărâmarea PDL-lui. I-au dărâmat ca mai apoi să îi facă mari liberali ca acum să delibereze prin societate.

      Raspunde
  8. Mirelus ! gainuse portocaleza , tu nu vezi padurea de copaci , IONEL CIUPE a ramas tot un mare LIBERAL , asta pentru ca ALDE e singurul partid liberal din ROMANIA !!!

    Raspunde
  9. Fortza Ionele ! aradenii adevarati sunt alaturi de tine !

    Raspunde
  10. Ionel Ciupe un liberal care nu a fuzionat cu PDL-ul! CIUPE te sustinem!!!

    Raspunde
  11. Ciupe e doar un oportunist si un fripturist care a cautat castiguri materiale de pa urma politicii. Cine nu crede poate privi in urma…

    Raspunde
  12. Ghiorghiof l-a facut presedinte pe ciupe la pnl acu 6 ani, acum l-a facut din nou…. Aici discutam despre o alta mizerie politica aradeana.

    Raspunde
  13. Pentru o corecta informare a cititorilor newsar va fac cunoscut ca d-nul Ghiorghiof a fost detinut politic , arestat la varsta de 16 ani …..si nu putem permite unor nesimtiti ordinari si gunoaie umane , asa cum esti tu, sa il jigneasca pe dansul sau pe altii care au patimit pe vremea dictaturii comuniste ! Asa ca MARS potaie !!!

    Raspunde
    • Pentru o si mai buna informare 28 februarie, 2016, 5:46 pm

      O fi fost detinut……dar dupa aceea a fost un papusar sef, avand langa el slugi gen ciupe si altii, pe care ia manipulat cum a vrut si alaturi de care s-a transformat in TRASEIST POLITIC.

      Raspunde
  14. In mintea spalata de pdlisti exista doar traseisti politici. Mai schimbati placa.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.