Ionel Ciupe: „Aradul este un municipiu bolnav în sensul propriu al cuvântului”

Ionel Ciupe: „Aradul este un municipiu bolnav în sensul propriu al cuvântului”

Aradul, deşi un oraş promiţător, cu un potenţial deosebit din toate punctele de vedere, suferă la ora actuală de plafonare, consideră consilierul local Ionel Ciupe, preşedintele Organizaţiei Municipale a Partidului Liberal Reformator.

„Nu pot să nu constat faptul că în Arad nu se desfăşoară nimic pozitiv, nimic spectaculos, nimic cu adevărat benefic în toate domeniile vieţii sociale, economice şi culturale. În ultimii ani, mai toate acţiunile intreprinse, programele desfăşurate se înscriu în zona mediocrităţii, însă pe bani publici foarte mulţi, fără a avea rezultate notabile şi care din nefericire nu trec de graniţele judeţului la nivel de popularitate. Nu e suficient ca un număr de «personalităţi», precum Tismăneanu, Liiceanu, Patapievici, angajate în cadrul unor evenimente sub comanda politică şi pe un onorariu gras, să se prezinte aici şi să ne înveţe pe noi, arădenii, despre ce presupune democraţia şi bunul simţ”, a declarat Ciupe.

Acesta afirmă că, într-adevăr, cultura civică şi politică a unei societăţi joacă un rol esenţial în procesul de dezvoltare al acesteia, însă consideră că la Arad este nevoie imperativă de o reconfigurare a priorităţilor. „Mă refer aici la faptul că Aradul este un municipiu bolnav în sensul propriu al cuvântului. Încă suntem cap de listă în tragica statistică întocmită de Institutul Naţional de Statistică pe anul 2014 a incidenţei bolilor de cancer din ţară, iar în acest sens consider că Primăria, Consiliul Local şi Judeţean au o responsabilitate faţă de cei aproape 20 000 de arădeni înregistraţi şi diagnosticaţi cu această boală necruţătoare. Ce le putem spune acestor oameni? Că au fost alte priorităţi mai importante decât sistemul medical şi sănatatea? Noi dorim să fim capitală culturală europeană în 2021… Prefer însă, în calitatea mea de consilier municipal, de lider politic liberal, dar mai ales din prisma calitaţii mele de cetătean al Aradului, să fim Capitala Sănătăţii din România. Cred că acesta ar trebui să fie comandamentul nr. 1 al Aradului, cel al sănătăţii!”

  1. Prostu satului 10 iunie, 2015, 8:57 pm

    Daca chiria de la COMANDAMENTUL PLR(sediu) ,ar fi mai mica, poate v-ar mai ramane ceva euro sa platiti pe careva sa va faca comunicatele de presa, nu de alta, da nu avem in Arad atata ghips, incat sa imobilizam fractura logica din comunicatele „viitorului Primar al Aradului”

    Raspunde
    • Ei prostocule, logica e fracturată in Capu lu micata încă de când te-a fătat.Facea un bine omenirrii daca te avorta pdlist jegos.

      Raspunde
  2. Am citit de 3 ori acest articol , deosebit de bine conturat si realist, si eu consider ca SANATATEA obligatoriu trebuie sa fie prioritatea 1 , oricum felicitari si succese d-nule Ionel Ciupe.

    Raspunde
  3. Ionel, Ionelule
    Esti TRASEIST baiatule…….
    Poate te ajunge rusinea si iti pui CVul pe siteul oficial al Primariei Arad.
    Cat despre articol….cacamaca, pe toate le stie asta la fel ca Vanghelie.

    Raspunde
  4. Am observat ca atunci cand o personalitate publica, politica da un comunicat pertinent care loveste in moalele capului marelui lider din primaria Arad imediat se trezesc oameni „de bine” sa ii raspunda cu jigniri .. nu sunt plr-ist dar aici d-nul Ciupe are perfecta dreptate. In tara aproape toate administratiile locale investesc in conditii de trai mai bune pt localnici(sanatate, energie ieftina pt populatie, scoli, etc) la noi se fac borduri peste borduri pe bani grei din contributiile aradenilor si tot noi suntem de vina cand ne ridicam sa ii tragem la raspundere … INCREDIBIL ! Pana cand, dragi aradeni???

    Raspunde
  5. ciupe LANT GROS pune cv pe site la primarie, SAU TIE RUSINE???

    Raspunde
  6. Din nou dl. Ciupe pune degetul pe rană…….Felicitări!!!

    Raspunde
  7. cel mai important este sanatatea,cum de altfel un popor sanatos poate lua hotarari sanatoase,bine gandit domnule Ciupe.

    Raspunde
  8. adi ,dragule la ce ti-ar folosi? pune tu primul si arata-ne de ce esti in stare!probabil esti un PDL-ist frustrat,ar trebui sa fie prost sa-ti satisfaca curiozitatea

    Raspunde
  9. Adela dragut-o e valabil si pentru tine ce i-am scris la
    adi

    Raspunde
  10. v-am prezis eu mai de mult,cum apare Ciupe cum sar ca arsi frustratii.mai baieti eu va inteleg ca il invidiati pe Ciupe,cei a lui e a lui,e bun tipul,stie ce doare pe aradeni si are dreptate pe deasupra,daca voi nu aveti creier ce sa va fac.e o vorba ,daca nu ai batrani sa iti cumperi,e valabil si la creier,cel putin incercati

    Raspunde
  11. Sa va ajute Dumnezeu sa le infaptuiti domnule Ciupe,aveti toata stima mea pentru politica pe care o conduce-ti.

    Raspunde
  12. cei care nu stiu ce inseamna sa ai pe cineva drag in spitalul de onologie ar fi bine sa se abtina de la comentarii si sa se roage la cel de sus sa nu ajunga pe acolo,ca nu stiu ce isi doresc si s-ar putea sa li se intample

    Raspunde
  13. Pentru mine un lucru e clar, il voi vota pe Ciupe primar.

    Raspunde
  14. e bine ca se ridica problemele cu adevarat importante pentru noi,,,,insa va fi in zadar daca problemele nu se solutioneaza si raman doar la nivel discursiv. Sa ne fereasca Dumnezeu de probleme de sanatate caci degeaba asteptam sprijin din partea statului si administratiei la care am contribuit zeci de ani… Domnule Ciupe nu pot decat sa ma bucur ca ridicati astfel de probleme si sa sper ca veti demonstra ca va implicati si practic in rezolvaerea problemelor

    Raspunde
  15. Esti un golan al politicii aradene care tot timpul ai incercat sa iti rezolvi afacerile, sc andromeda, pe spatele partidului PNL. Ai uitat zilele in care mergeai la Piticu sa cersesti ceva de lucru? Nu trebuie sa iti fie rusine sa iti pui CV pe sait la primarie…. Toata lumea stie ca esti un bou

    Raspunde
  16. Mai rapandula fecaloida , pana sa ajungi tu macar la glezna d-lui Ciupe ar trebui sa mai traiesti vreo 2 vieti, dar pentru ca ai doar una ( si aia de cacat) o sa sfarsesti in buda politicii ca doar acolo e locul tau, imputitule .

    Raspunde
  17. Ciupe = rîia politicii aradene 12 iunie, 2015, 12:13 pm

    zicand ciupe zici traseism politic, neseriozitate, ipocrizie, nepotism, etc

    Raspunde
  18. stiti vorba aia…un om capabil si inteligent se recunoaste dupa faptul ca toti prostii si frustratii se aliaza impotriva lui…pana una alta ciupe asta se implica mai mult decat oricare politician aradean…are cele mai multe proiecte de hotarari depuse in consiliu si face treaba…dar asta nu inseamna ca e deajuns pt frustrati si invidiosi!

    Raspunde
  19. se pare ca acest domn Ciupe este un tip cu initiativa,cu meserie liberala din ce inteleg eu in criticile care i se aduc.Multumesc celor care mi-au oferit informatile,de obicei se ofera gratuit de catre cei frustrati,dar pentru asta este internetul.AM SA-L VOTEZ PE CIUPE.oricum o hotarare trebuie bine gandita si urmarita,dar cum spune-am cele mai bune observatii le iei de la adverarii lor,cei carora le multumesc.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.