Ionel Ciupe: „Flămânzi de putere, pedeliştii vopsiţi acceptă inclusiv trecerea Parlamentului pe linie moartă”

Ionel Ciupe: „Flămânzi de putere, pedeliştii vopsiţi acceptă inclusiv trecerea Parlamentului pe linie moartă”

Ionel Ciupe, preşedintele filialei arădene a Partidului Liberal Reformator, este de părere că PNL continuă să înteţească „atacurile disperate împotriva preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pe care încearcă să-l debarce de la preşedinţia Camerei Superioare a Parlamentului”.

„Se pare că poziţia preşedintelui Senatului, aceea de respectare a legii până la ultimele amănunte, este extrem de deranjantă pentru noii pedelişti, ascunşi sub titulatura PNL. Ei au convingerea că dacă va fi instalat un nou preşedinte al Senatului acela va accepta să execute orbeşte ordinele DNA şi SRI şi sugestiile venite de la Cotroceni, legate de obligativitatea aprobării cererilor DNA, fără ca aceasta să prezinte vreun argument. Urmarea ar fi decimarea actualului Guvern, în aşa fel încât să nu-şi mai poată exercita funcţiile iar preşedintele Iohannis să le dea lor puterea”, a declarat Ionel Ciupe.

„Flămânzi de putere, pedeliştii vopsiţi acceptă inclusiv trecerea Parlamentului pe linie moartă, discreditarea totală şi lipsirea de prerogative a acestuia, prin încălcarea flagrantă a Constituţiei. De fapt, ţinta principală este Tăriceanu, ca preşedinte al PLR, a cărui prezenţă la guvernare înseamnă continuarea programului USL, pentru care au votat cetăţenii. Pedeliştii şi foştii PNL-işti continuă să confunde voturile date lui Iohannis cu voturile date lor, prefăcându-se că nu observă rezultatele sondajelor. În cel mai recent, realizat de CSCI, majoritatea zdrobitoare a celor intervievaţi a fost de părere că relaţia actuală preşedinte – premier este cea mai corectă şi trebuie să fie continuată. Cu alte cuvinte, majoritatea nu doreşte schimbarea Guvernului. Cel mai rău pentru PDL-işti, preşedintele Iohannis a reafirmat că nu are de gând să se amestece în jocurile lor politice şi că nu au altă variantă decât să aştepte alegerile din 2016, dacă nu sunt în stare să schimbe singuri majoritatea. Din păcate pentru ei, nu sunt în stare…”, a spus Ionel Ciupe.

  1. Stimabilul domn Ciupe, proaspăt absolvent de drept al Universității „TIBISCUS” Timisoara, conform CV-ului de pe situl Primăriei Arad (http://www.primariaarad.ro/consilieri.php?action=cv&cid=96 ) consideră CONSTITUȚIA ROMÂNIEI ca fiind inferioară regulamentului de organizare și funcționare al Senatului României!!!

    Raspunde
    • Pai ce te miri? A mers unde primesc diplome si tractoristii, maine poimaine auzi ca e doctorand… Mai ieri ii injura pe traseisti iar acum e unul dintre ei. O alta jigodie a politicii aradene.

      Raspunde
  2. Felicitari pentru cele de mai sus Ionele, sant absolut reale, succes pe mai departe…..liberalule !

    Raspunde
  3. Anton Cristescu 2 aprilie, 2015, 9:51 pm

    Asa este! PNL vor cu orice pret sa ajunga ei la putere. Plus ca PLR si Tariceanu ii incurca mult cu toate masurile (cu adevarat!) liberale pe care le promoveaza in Guvern.

    Raspunde
    • alinuta sefa pnl nou=vechiul pdl mai vrea contracte cu statul??? sau mai vrea sa-l puna o data in vreun consiliu de administratie pe tasu???

      Raspunde
  4. Din nou acest traseist flamand si avid de functii da lectii aradenilor. Oare pana cand? Am auzit ca doreste sa ajunga parlamentar… PSD Arad este atat de flamand incat sa accepte asemenea specimene pe listele lor?

    Raspunde
  5. @Ade /Gradistean 3 aprilie, 2015, 8:09 am

    Imi dau seama dupa exprimarea plina de venin ca e vorba de aceiasi hahalera, cu siguranta o gagauta politica mica-mica dar cu capul mare cat un dovleac turcesc…..semn ca a dat in boala lui Calachi. Oricum ma bucur ca d-nul Ciupe ii scoate din minti pe agaricii tradatori ai liberalismului autentic.

    Raspunde
  6. alde si gradisteanu niste golani pdlisti.daca se vrea o dezbatere cat de cat serioasa Romania momentan are probleme mari cu separatia puterilor in stat.trebuie clar revizuita si constitutia si regulamentele camerelor etc.si fiecare sa-si faca treaba pe domeniul lui.

    Raspunde
  7. tot aradul cunoaste acest personaj demn de dispret, in afara de a mintii si a se ingriji de bunastarea personala nu are nici o realizare, vorbeste a proasta ca de obicei. Contraziceti-ma cu argumente !!!

    Raspunde
    • Păi minți se scrie cu un i, în rest n-are rost să te contrazic dau să polemizez cu tine pt că ești un cretin analfabet, ce trăiește din mila părinților.

      Raspunde
  8. Un lucru sa ne fie clar. Toti cei cu inima si gandirea liberala au preferat sa o ia de la zero cu PLR decat sa se vanda PDL-ului. Despre ce traseism vorbim? Liberalii au ramas, adevaratii traseisti si oportunisti au plecat cu PDL.
    Foarte bun articolul D-ul liberal Ciupe

    Raspunde
  9. Ciupe cum vei semna pe felicitarile de Paste? Ciupe Traseistu’ care am fost pe la PNL pe la partidul mediului si acum am ajuns la PRL? „Mare valoare, mare caracter”……

    Raspunde
  10. tot eu trebuie sa va prezic ca asteapta un viitor aburit rau ,mai rau facatorilor,auzi Brateanu,Ade si AAbureala?.Tariceanu cu ai lui PLR,cu Ciupe in frunte sunt singurii care nu au facut traseul.dar voi cum nu intelegeti politica,ei ce sa-i faci,respirati si voi .

    Raspunde
  11. oare de ce le este asa de frica unora de Ciupe,?ce au cu el,faptul ca a pregatit proiecte viabile ptr.Arad?

    Raspunde
  12. domnule Ciupe! sunt Gradistean ,vreau si eu un loc de parlamentar,de acea va tot sictiresc,altfel eu nu stiu obtine.Am vorbit cu Ade si Bratianu,sa nu ne lasam .Ce daca noi nu am trecut clasa,de prosti este nevoie oricand.

    Raspunde
  13. Abureala,Abureala! uite-te in sus ,sti cine e sus ,e ioan,doamne si cat adevar graieste.caieste-te,Abureala!

    Raspunde
  14. Individul asta are 3 (TREI) FACULTATI?????

    Raspunde
  15. dragii mei,anul acesta eu va trimit falicitari! IOS DE MARE Caracter.

    Raspunde
  16. Ba Prostu satului,taci si tu primesti de la mine felicitare.

    Raspunde
  17. te doare? ,rau? ,,ha,ha,ha

    Raspunde
  18. Prostu satului?,da,da pe tine te intrebam!

    Raspunde
  19. Acum orice prost poate face facultati, deci poate si prostul asta

    Raspunde
  20. RESPECT d-nule Ionel Ciupe , avem si noi aradenii un consilier municipal responsabil.

    Raspunde
  21. IONEL CIUPE cosilier municipal serios cu initiativa.AI DREPTATE au dorit ENORM de mult sa scape de numele PDL.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.