Ionel Ciupe, liderul liberalilor reformatori din Arad: „PNL se află sub hipnoza PDL”

Ionel Ciupe, liderul liberalilor reformatori din Arad: „PNL se află sub hipnoza PDL”

Consilierul local Ionel Ciupe, preşedintele organizaţiei municipale a Partidului Liberal Reformator, acuză într-un comunicat de presă vechiul PNL de trădare a electoratului, „electorat care în 2012 a votat masiv programul USL”.
„PNL se află sub hipnoza PDL, cel care, în 2012, l-a acuzat de tentativă de lovitură de stat, însă, acum, după ce i-a furat numele şi istoria, încearcă să-l convingă să participe la trădarea electoratului. Adică, USL, schimbând guvernarea caracatiţei portocalii, a dat o lovitură de stat, însă dacă aşa zisa dreaptă vrea să facă acelaşi lucru, nu mai este lovitură de stat”, a declarat Ciupe.
Acesta afirmă că „aşa zisul nou PNL e un plancton care s-a fixat pe victoria lui Iohannis la prezidenţiale şi încearcă să distrugă liberalismul românesc, prin debarcarea lui Călin Popescu Tăriceanu de la preşedinţia Senatului României”.
„Tăriceanu este simbolul continuării programului USL, dar şi al perpetuării liberalismului românesc. Nu atât Guvernul Ponta, cât Partidul Liberal Reformator este ţinta aplaudacilor populari, curent politic aflat pe tobogan în Europa. În disperare de cauză, popularii transformă angajarea de mercenari în manageriat politic eficient, răsplătindu-i cu funcţii şi demnităţi. Schimbarea lui Tăriceanu cu Vasile Blaga ar demonstra lumii că la noi totul este de vânzare, că nimic nu prevalează intereselor de clan. Reinstaurarea caracatiţei pedeliste ar arunca România în Evul Mediu, ar parafa continuarea jafului naţional, stopând dezvăluirea tenebrelor guvernărilor băsiste de către justiţie”, a precizat Ionel Ciupe.

  1. Pana mai ieri carai geanta lui galis la pnl, acum ai trecut la cari geanta lui gheorghiof, sa iti fie rusine traseistule!!! Am avut incredere in tine cand veneai in gradiste sa discuti cu noi… Esti un papagal mincinos.

    Raspunde
    • Tu adisor zdramță pdlistă, te mâncă-n cur ca pe zâmbi, de ce nu stai tu flexat și-ți vezi de trbușoarele tale….mai bine pupă-l pe Ciupe pe frunte când e cu capu-n sobă cretinel retardat

      Raspunde
  2. Ma Orlando, amaratu asta e bautut destul de soarta, nu e cazul sa-l mai bati si tu cu poza asta. Suna-l si intalniti-va, fa-i o poza mai de doamne-ajuta. O sa te astepte 70 de virgine in rai daca-i faci binele asta. Allah e mare!

    Raspunde
  3. eu simpatizam cu pnl-ul,nu suport psd-ul si urasc pdl-ul.
    cu cine mai pot vota?
    urmeaza sa ma orientez spre alte partide,caci pdl-ist nu votez ,oriunde s-ar ascunde.

    Raspunde
  4. Traseistul asta a intrat in propria hipnoza, oricum daca o zicem pe aia dreapta fara rautati, personajul din poza este total lipsit de substanta, a fost slugoi cam peste tot sa primeasca si el ceva de lucru. No offfffens.

    Raspunde
  5. pupati-l,pupati-l in dos pe falca ,al vostru e viitorul.

    Raspunde
  6. esti tare-n clanta ADI ” VERDE”,de la alergat dupa el ,sperand sa ii poti lua tu geanta!!!!

    Raspunde
  7. Din nou atata polemica pentru penalul asta hipnotizat? Se vede mare deputat daca nu ati stiut, oare din partea carui partid? PLR, PSD?

    Raspunde
  8. calimero,calimero,dar tu din ce partid faci parte?
    oricum o intorci e bun baiat,se pricepe si vad ca iti pasa,ca prinde notorietate.

    Raspunde
  9. Sofocle, tito, jane nu ai deloc imaginatie, poate ar trebui sa te schimbe” ciupe lant gros” amen.

    Raspunde
  10. Se simte din ceea ce debitezi cu mintea ta de sifilos ca nu esti decat o biata creatura frustrata, probabil ca ai capul cat un cos de nuiele si esti hermafrodit, in cazul asta…..mars la chirurgie.

    Raspunde
  11. Felicitari pt. cele spuse aici, imi place ca esti aplicat si concret,esti tare Ionele, cat despre micimanii care incearca sa te muste le zic asa : latrati pana faceti spume sangerii la gura!

    Raspunde
  12. ciupe esti praf la fel ca plr sau cum naiba se numeste

    Raspunde
  13. cum apare cineva care vrea mai mult ptr.Arad si cetateni,incercati sa-l sufocati.oare ce se ascunde in spatele acestei atitudini?

    Raspunde
  14. Ce aveti cu sefu meu, va rog sa il lasati in pace, e mai prost el dar asa e felul lui.

    Raspunde
  15. eva draga,daca tot crezi ce vrei tu,de ce nu te bucuri ca poti stege tu acel praf?

    Raspunde
  16. Mirela prlista -asta-i ora de venit la lucru?

    Raspunde
  17. cred ca ai angajat un un biet „cap de ….” ptr.cand nu ajungi la serviciu,asa-i?

    Raspunde
  18. Asa e bine,tarati-va precum viermii vascosi , carcotasilor de rahat si clevetitori ce mirositi a amoniac .

    Raspunde
  19. Zile lui ciupe caca consilier sunt numarate. Hahahaha, apoi plr se desfiinteaza si va ramane „ciupe lant gros” cu partidul s.c. Adromeda srl

    Raspunde
  20. Amir,cred ca si tu esti legat de lant!

    Raspunde
  21. ai dreptate Tito,si mie mi se pare ca acest Amir a incercat la poarta PLR ,dar nu i s-a deschis(Sesam nu s-a deschis)

    Raspunde
  22. cei Adi! nu ti se mai aude vocea(scrisul),ai preluat geanta lui ciupe si e grea?semn bun ,vrei sa vezi cum e in papucii celuilalt.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.