Ionel Ciupe: Vă îndemn ca pe 5 iunie să judecaţi aspru şi corect!

Ionel Ciupe: Vă îndemn ca pe 5 iunie să judecaţi aspru şi corect!

Suntem în ultima săptămână de campanie electorală. Peste câteva zile dumneavoastră veţi decide care va fi soarta oraşului nostru pentru următorii patru ani. Cu mâhnire mă uit la ceea ce se întâmplă în jur pentru că, deşi legea electorală s-a schimbat cu scopul de a clarifica lucururile, sunt candidaţi mai presus decât legea sau care sunt în stare să spună şi să facă orice pentru a vă induce în eroare.

Cu apreciere vă spun că mă bucur să văd cum Aradul a devenit în ultima lună un oraş plin de entuziasm şi energie. Aşa cum ar trebui să fie pe tot parcursul anului. Am avut în câteva săptămâni evenimente cât pentru un an întreg. De fapt cam asta s-a şi întâmplat. Au fost concentrate evenimentele dintr-un an în luna de campanie electorală.

Vă propun să vă mai gândiţi la un lucru care s-a întâmplat în oraş. Câte panouri în staţiile de tramvai aţi văzut cu însemnele tuturor partidelor. Eu am văzut doar panouri de promovare pentru partidul primarului în funcţie. El încearcă în mod disperat, făcând o campanie electorală mascată, să rămână în graţiile dumneavoastră.  Oare nu ar fi fost mai corect să vină în Bujac ,Gai şi Micalaca să explice de ce nu funcţionează canalizarea? De ce aveţi  aveţi pivniţe inundate din canalizare când plouă mai mult? Sau să fi venit pe strada Constituţiei, cea mai lungă din Arad aflată într-o stare deplorabilă. Sau să vină în cartierele nou asfaltate în care asfaltul turnat parcă e pământ de flori.

În vremea romanilor, conducătorii spuneau că este suficient să dai poporului circ şi pâine ca să li se abată oamenilor atenţia de la adevăratele probleme. Cred că edilul nostru uită în ce secol trăieşte, că arădenii cunosc „evoluţia” oraşului în ultimii 12 ani.

Eu ştiu că dumneavoastră aveţi raţiunea şi judecata de a vedea campaniile mascate şi faptul că în semn de disperare candidaţii la primărie anunţă tot felul de lucruri şi cifre nerealiste.

Aşa cum sunt menţionate şi sondaje neadevărate despre şansele unui candidat sau altul de a ajunge primar, cu scopul de a  vă manipula şi a vă induce în eroare.

Dragii mei, vă îndemn să judecaţi aspru şi corect. Să vă uitaţi la noi toţi cei care vă cerem votul şi să discerneţi care sunt oamenii în mâinile cărora doriţi să vă puneţi speranţele în următorii patru ani.

În cele două mandate de consilier local am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a reprezenta oamenii care m-au trimis în Consiliul Local Arad. Am depus  peste 30 de proiecte de hotărâre pentru arădeni, pe care edilul şef mi le-a ignorat. Am luptat cu el până când m-a ameninţat că mă scoate afară din consiliu. Am fost mereu o voce care a criticat administraţia  pentru lucrurile făcute prost şi pe bani foarte mulţi. Şi am continuat să lupt cu neregulile pe care le-am observat. A fost un efort în timp. Iar acum văd că sunt mulţi viteji apăruţi peste noapte care fac acelaşi lucru.

Este simplu să luăm piatra doar în campania electorală. Este mai uşoară.

Eu îmi duc misiunea până la capăt şi voi fi reprezentantul tuturor arădenilor. Îmi doresc să avem cu toţii un oraş mai frumos, dinamic, atractiv, cu locuri de muncă mai bine plătite. Îmi doresc să ne mândrim cu Ştrandul Neptun pe care poate funcţiona cel mai modern Aquapark din ţară, un punct de atracţie regională şi europeană.

Sunt multe proiecte pe care le putem realiza împreună.

De aceea, vă propun să fiu primarul dumneavoastră. Iar dacă proiectele pe care le-am făcut până acum şi cele pe care vi le propun împreună cu echipa mea, vă conving, atunci vă îndemn să votaţi poziţia 3 pe buletinele de vot pentru primar şi poziţia 5 pentru  echipele ALDE de consilieri municipali şi judeţeni.

Doamne ajută!

Al dumneavoastră,
Ionel Ciupe

 

 

Comandat de ALDE Arad, cod AEP: 21160080

  1. cum naiba sa votezi un traseist………..

    Raspunde
  2. ciupe ti-au plecat postacii….

    Raspunde
  3. Aradenii nu voteaza un TRASEIST POLITIC, ciupe, nu iti este rusine sa minti in continuare???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.