S-a SFÂRŞIT! Ionuţ Gologan aşteaptă să fie SPÂNZURAT în Malaysia. Care e ULTIMA DORINŢĂ a tânărului

S-a SFÂRŞIT! Ionuţ Gologan aşteaptă să fie SPÂNZURAT în Malaysia. Care e ULTIMA DORINŢĂ a tânărului

Ionuţ Gologan, tânărul român care a fost condamnat definitiv la moarte, luna trecută, pentru trafic de droguri, şi-a pierdut orice speranţă de viaţă.

Astfel, el îşi petrece cea mai mare parte a timpului plângând în celulă şi amintindu-şi copilăria. De altfel, cea mai mare dorinţă a sa este să-şi mai vadă o dată bunica, înainte de a fi spânzurat.

Acum, singura speranţă a tânărului este aceea de a obţine clemenţă din partea sultanului Malaysiei.

  1. Anbasada a Intervenit ?

    Raspunde
  2. pacat sa-i mai dea o sansa , sper sa fi-nvatat ceva di aceasta gresala. nui bine sa-i ia veata,dumnezeu ii va calauzi , o alta soarta , doamne ajutal sa scape,sas-i vada bunica si tara unde sa nascut.

    Raspunde
  3. a raspuns pe dracu ,nu pasa nimanui de el

    Raspunde
  4. Daca- r fi asemenea legi in toate tarile nu ar fi rau, am invata sa respectam si viata altora nu doar a noastra! Drogurile omoara zilnic mii de persoana. ….

    Raspunde
  5. Smecheria costa!
    Oare cate veti a distrus acest cocalar cu drogurile carate de el?
    Oare cate familii a nenorocit ?
    Isi merita soarta.

    Raspunde
    • Sami sugi pula si mie si lui ma lake e al tau ma sugatorule sti si tu sa judeci fututi mm de cacat in ploaie

      Raspunde
      • bine ca tu știi mai bn sa judeco. ești mai destept ca oricine tu. tu ești cocalaru suprem.. ce să mai..

        Raspunde
      • Ba dar Idiot mai ești. Credeam ca nu mai exista specimene ca tine. Oameni ca tine trebuie eutanasiati și mamele voastre castrate

        Raspunde
      • Voi astia care injurati,
        – cel putin injuraticorect. gramatical vorbind
        – daca v-ati nascut cu ea in gura, de ce o „scoateti afara” lasati-o acolo ca va sta bine.
        – daca nu te duce capu` sa legi 3 cuvinte sau cel putin sa dai un raspuns care nu contine ” pula, pizda, coaiele” nu mai vorbi.. tara e plina de prosti si multi meritati sa fiti spanzurati pentru halul in care spanzurati limba romana, injurati ca doar sunteti limitati si o faceti in „dos mode” zii frate face tot face daca te tine sa injuri! va astept sa ma injurati, dar faceti-o corect si face to face, soareci de birou !
        P.S. dupa ce ca sunteti prosti, analfabeti mai sunteti si agramati si irascibili !

        Raspunde
    • date dreacu de jegos ordinar tia distrus tie viata fututi morti e jegos anputit de tes vedea vreo data an teasi omora a muistule morti mati de tomberon sa ati iau familia an pula zdreanta anputita

      Raspunde
    • date dreacu de jegos ordinar tia distrus tie viata fututi morti e jegos anputit de tes vedea vreo data an teasi omora a muistule morti mati de tomberon sa ati iau familia an pula zdreanta anputita

      tesi droga si teasi viola muistule

      Raspunde
    • dute dracului cioban obosit meriti tu in puscarie

      Raspunde
    • Daca nu era el ,erau altii! Vinovati sunt cei care consuma nu cei care vand! Unui barman ii poti reprosa ca distruge vieti vanzand bautura alcolistilor?

      Raspunde
    • Doamne… da-le minte la prosti.
      Oameni buni… ce semeni aia culegi, cu toate astea… sa-i fie tarana usoara, iar din partea mea celor ce au peste 10 ani si inca fac greseli de ortografie ‘MULTA MUIE’.
      V-as spanzura de limba, pentru ca din cauza unora ca voi sa dus pe pula totul in tara. Din cauza unor analfabeti ca voi.
      Cu multa nepasare…
      Un oarecare Sebastian

      Raspunde
    • Ce copil avortat ești dacă ai o asa gândire, de căcat

      Raspunde
  6. pai cui sai pese guvernului rominiei care stau si dorm in scaune datine sa muncim in tara sa nu stam afara granitelor era o fala acum 30 ani cine era pecat era un domn acum pelecam de saracie baaiiii

    Raspunde
  7. E acuma plânge degeaba, trebuia să se gândească la riscul la care se supune atunci când a acceptat să facă trafic cu droguri.
    Păcat că trebuie să moara. Moartea nu este o pedeapsă atât de aspră. Bătut până la epuizare în fiecare zi în așa fel încăt, când i se mai propune să vândă droguri, să refuze vehement oricâți bani ar avea de câștigat.
    Asta pedeapsă ar trebui instituită în toate închisorile din lume. Infractorii bătuți crunt până când nu mai fac rău la alții nici să-i împuști.

    Raspunde
    • Moartea nu e o pedeapsa atat de aspra ? cati ani nene? ca minte vad ca n ai deloc.
      Nimeni nu te forteaza sa cumperi droguri de la el , nu mai vorbiti asa in nestire de cauza, nu vine una ca el la tine sa iti bage fortat pe gat droguri.
      + astia care iti violeaza copii si iti omoara persoane dragi ce merita? , daca mortea nu e o pedeapsa asa de aspra ?! gandeste nene , pretuieste viata tu , nu mai afirma chestiile astea

      Raspunde
    • Vedeti-va de vietile voastre!!!!

      Raspunde
    • Esti cumva nepotul lui visinescu? Mai lipsea sa vii cu idei de pedepse gen contuzii superficiale la suprafata epidermei peste care sa se puna comprese de clor, infuzii cu piper,baie in cada alaturi de 400 de pesti pirahnia,sauna cu aburi de la CET, iar in weekend…..asa…ca relaxare sex salbatic cu 2 leproase.

      Raspunde
  8. Da asta e foarte adevarat ca sa ocupat cu asa ceva dar e fiarte tanar nustiu cat de mult sa inplicat guvernu dar adus an tara si o pedepsiti dupa merit dar nici decum spanzurat

    Raspunde
  9. Nimeni nu are dreptu sa-ti ia viata :/

    Raspunde
  10. Pacat de tineretea lui si de golul lasat in sufletele parintilor.

    Raspunde
    • Da ai dreptate. O mare pierdere ptr o greșeală făcută în valurile tinereții. De tolerat e vârstă ca nu si-a dat seama ce risca. De vina e legile tarii respective ca sunt prea exagerate. Dar având în vedere ca la găsit vinovat trebuie sa tina capul sus indiferent ca va plăti cu viata. Trebuie sa fii bărbat când faci fapte grave și trebuie sa fii bărbat și când plătești aceste fapte. Nu uitați ca toți vom plăti cu viata odată și odată. Doar ptr faptul ca am trăit. Acum după ce am citit argumentele voastre va propun sa nu judecam nimic. Sa ne trăim viata pana în momentul când o vom da lui dzeu. Dar sa fim cu toții bărbați chiar dacă murim. Antrenativa sa fiți bărbați unii dintre voi și nu veți mai avea sentimente de ura.

      Raspunde
  11. Nu mai judecați atât ca nici unu dintre noi nu e in măsură să judece!e adevarat ca a greșit ca nu trebuia sa facă ce a făcut dar nimeni nu are dreptul sa puna stăpânire pe viață nimănui, oricine merita o a doua șansă,toți avem dreptul la viață sa trăim asta nu e o soluție din punctul meu de vedere!!!

    Raspunde
  12. Multi analfabeti pe aici…..dar sa revenim la subiect.Ca mama ma pun in situatia ambelor parti,sa-ti vezi copilul spanzurat sau mort din cauza drogurilor pe care acest tanar voia sa le vanda chiar daca stia ce pedeapsa risca.Greu de judecat.

    Raspunde
  13. daca trecea cu drogurile ajuta si el un sarac cu banii car ii cistiga???sal spinzure mai repede ca stia sigur in ce sa bagat

    Raspunde
  14. futava dumnezo si ambasada romaniei de corupti anputiti nu sunteti anstare de nimic doar daca va da spga ardava jaru sa muriti spanzurati toti

    Raspunde
    • E adevarat ca Ionut a gresit,dar cine dintre noi e fara greseala?? ..Nu spunea Iisus bine:”cine e fara de greseala sa arunca primul cu piatra”…Din cate am inteles Ionut a fost atras intr-o curs, a fost pacalit,nu a stiut in ce se baga…Si ganditi-va putin la varsta lui,cati ani avea cand s-a intamplat lucrul acesta??…21 ani.Era un copil.Eu cred ca oricine merita o a 2-a sansa,banii intr-adevar ne intuneca mintea la toti,abia cand ajungem in clipele atat de grele realizat ca nimic nu e mai important in lumea aceasta decat viata…Si el avea toata viata inainte,oare cine vrea sa moara??…si cand ai 80 ani tot iti doresti sa traiesti…daramite la varsta lui…Nu stiu ce sa zic,Dr mi se pare ca viata e ne dreapta, ca el plateste un pret mult prea scump in comparatie cu greseala pe care a comis-o.El pierde totul.Pacat ca noi oamenii suntem atat de nemilosi,noi vrem ca Dumnezeu sa ne ierta pe noi pt toate relele pe care le savarsim dar noi nu suntem capabili sa ne iertam semenii.Dumnezeu sa il aiba in paza pe Ionut si sa speram intr-un miracol.Va dati seama ce bucurie ar fi pt el sa I se ofere dreptul la viata,ar fi ca si cum s-ar naste a 2-a oara.

      Raspunde
    • vai !!!cat de elevet esti in scris si vorbire !!! că de continut , ce să mai corbim !!!

      Raspunde
  15. Asa ar trebui in fiecare tara dar fara pedeapsa capitala cred ca ar fi meritat o clementa dar sa nu uitam ca drogurile ucid miiiii de pr. zilnic dumneeu sal ierte… Poate alti vor invata ceva din asta

    Raspunde
    • eu as zice ca datorita SISTEMULUI NOSTRU DE TOT RAHATUL TINERII NOSTRII O IAU PE ALTE CAI .HAI SA NU JUDECAM CA NU AVEM DREPTUL ci sa ne gandim de ce au ajuns acolo tinerii din ziua de azi ?cate sanse da statul nostru noii generatii ?oare de ce s a ajuns asa de departe?

      Raspunde
  16. Alti vor i nvata ceva din asta…..poate i cam aspra pedeapsa dar trebuia sa fie constient de urmari….dumnezeu sal ierte …..

    Raspunde
  17. AU FACUT ALTII LUGRURI (FAPTE) MULT MAI GRAVEE SI AU RECIIDIVAT CU CONSECINTE GRAVE SI NU I-AU CONDAMNAT LA MOARE..MERITA O PETENTA..DREPTUL LA REINTEGRARE IN SOCIETATE..E TANAR..
    LA CE FOLOSRSTE „MOARTE LUI”???CE AU PRINS VREO BANDA ORGANIXATA…JAF ARMAT …SI NICI ATUNCI MU SE PUNE STRANGUL..TOTI PUTEM „PICA” PRADA BANULUI..SUNT MAMA DE BAIAT (PATRK).SI NU SUNT DELOC DE ACORD CU ACEASTA PEDEAPSA..PLNG SI EU DE PLÂNSUL LUI.

    Raspunde
    • Altii au furat medicamentele bolnavilor de cancer an romania , au furat si fura zilnic padurile romaniei si nu le face nimeni nimic pe noi tinerii ne trimit la munca an strainatate sa nu mai putem iesi an strada parintilor si bunicilor le spala ochii cu pensii de mizerie , noi suntem ocupati cu munca si apoi cu trimiterea banilor spre a-i ajuta , acest sistem ce exista la ora actuala an Romania doreste disparitia poporului de pe planeta , trebuie sa ne aliniem cu totul la UE. dar pensiile ? mai mult primeste un refugiat an Germania decat bunica mea care a muncit peste 40 de ani pe santier .Guvernul trebuie sa intervina imediat ori ce om trebuie sa beneficieze de o sansa , viata e venita de la cel de sus si nu trebuie curmata de nimeni.

      Raspunde
  18. Acest tanar ieste rezultatul ignorantei si a nesimtiri bravilor nostri conducătorii pacat mare !

    Raspunde
  19. Nu e o justificare ca e sarac. Sun milioane de saraci dar el voia sa castige bani rapid. Ganditi va la copii.la mamele copiilor care se drogheaza cu drogurile aduse de el. Cate vieti a distrus sau distrugea. Stia care este riscul daca este prins. A riscat sa l spanzure

    Raspunde
  20. Nu e bine a gresit dar nici dar nici sal spamzure mai sant si alte pedepse

    Raspunde
  21. E PEDEPSIT DUPA LEGILE DIN TARA RESPECTIVA ASA AR TREBUI SI IN ROMANIA LEGI DAR CARE SA FIE SI RESPECTATE NU CU PILE SI RELATI ASA NEAM INVATAT TOTII DACA MAI TRAIA CEAUSESCU EHEEEEE NU ATI ERA FRICA SA MERGI PE STRADA ACUM ESTI TALHARIT SAU VIOLATA SCUZA ESTE E DROGAT CE SAI FACI OARE E BINE ?????

    Raspunde
  22. Cand a ales sa meargă acolo cu droguri trebuia sa se gândească de doua ori înainte sa facă asta se știe ca e singura tara unde pentru trafic de droguri se da Sentință cu moartea nu la obligat nimeni a făcut-o ca asa a vrut el,toți gresie dar el sa aruncat cu capul înainte cu gândul doar la bani si pt asta își pierde viața,ori cât a intervenit guvernul sau cine a intervenit sau daca a intervenit cineva,daca ei au legea asta nu poti sa le schimbi legea sa întâmplat pe teritoriul lor e dreptul lor sa il judece…….

    Raspunde
  23. ESTE O PEDEAPSA PREA MARE IN COMPARATIE CU FAPTA!
    CE PEDEAPSA MERITA INTERLOPII CARE AU TRAFICAT SI INCA MAI FAC TRAFIC DE PERSOANE PENTRU PROSTITUTIE CHIAR SI IMPOTRIVA VOINTEI VICTIMELOR?
    SUNT FEMEI TRAFICATE ,BATUTE ,SCHINGIUITE, SECHESTRATE SI PUSE SA SE PROSTITUIEZE ! CE PEDEAPSA TREBUIE APLICATA CELOR IMPLICATI ?

    Raspunde
  24. Viata e sfinta si daca aceasta tara a decis sa ii ia viata unui tinar de 21 de ani ,ei sint mai vinovati decit el si cum vorbeste istoria vor da socoteala.

    Raspunde
  25. Daca statu pulii pe care il votati an de an ar fi facut ceva cu tara asta romanii nu ar fi nevoiti sa faca trafic de droguri in afara !

    Raspunde
    • Bv tată!Eşti singurul care ai fost în stare să scrii în limba română, restul văd că sunt de pe altă planetă!Nu merită nimeni o astfel de pedeapsă şi cred că mai există şanse!

      Raspunde
  26. Nu sunt toate caile epuizate. Revizuirea legislatiei privind drogurile din Malaysia a blocat executiile. Legea se va vota in martie.
    Iar, mai exista si crutarea din partea sultanului.
    De asemenea, ar putea exista un acord bilateral privind extradarea lui.

    Raspunde
  27. Nu sunt toate caile epuizate. Revizuirea legislatiei privind drogurile din Malaysia a blocat executiile. Legea se va vota in martie.
    Iar, mai exista si crutarea din partea sultanului.
    De asemenea, ar putea exista un acord bilateral privind extradarea lui.

    Raspunde
  28. scrieti sultanului din malaiesya sal recrute pe tanarul condamnat la moarte, astfel romania si europa ashi va skimba parerea despre legile malayesiane , aflati numele sultanului, cautati pe facebok justitia malaiezyana, lasati mesaje sal recrute pe tanarul condamnat la moarte si sal trimita in tara lui sa execute pedeapsa , ca daca noi am prinde vreun malayezian prin romania cu vreo fapta minima minora al vom recruta statului malayezian , exact cum procedeaza ei la cererea noastra de eliberarea tanarului din malayezia. Multumim anticipat pentru colaborare.

    Raspunde
  29. Dacă era cetățean American sau Rus tot așa o ardea sultanu morții? Sau îi spunea sa i grațiere ca dacă nu îl deranja agenții secreți sau nevăzuți. …..Pisamas pe legiile unor psihopați! ? Trebuiesc super presiuni nu Trebuiesc psihopați sa învingă! !!!! Fiecare greșește. …fiecare are dreptul la a doua șansă! !!!! Nu tolerați psihopați nu i lăsați sa îl omoare România implicate faceți presiuni chiar masochiste nu tolerați asemenea decizii! ? Cu Dumnezeu înainte! !!! El vrea iertare și căință. ….Iubire și nu moarte!!!!!!

    Raspunde
  30. Trecea cu drogurile,isi cumpara un bmw,si avea obraznicia sa trateze pe aproape orice om de rand ,muncitor . .etc cu indolenta,asa cum fac toti mafiotii cu bani

    Raspunde
  31. Doua tipuri de oameni!

    Raspunde
  32. Da ce drept avem sa il judecam????????????,, un om ce se ocupa de trafic de droguri,, ce merita dupa voi?? aceste droguri ajung in scoli si facultati,, copii nostri le cumpara ,, le consuma si mor. Ei ce vina au?Nu suntem noi in drept sa il judecam, dar avem dreptul la dureri si suferinte , consecinta consumari drogurilor????

    Raspunde
  33. Bietul copil!Altii au castigat bani grei pe urma lui iar el plateste cu viata!

    Raspunde
  34. Dumnezeu sa-i ierte pacatele
    Asa o lege ar trebui si la noi pentru trafic de droguri si pentru coruptie

    Raspunde
  35. Usor de judecat, greu de ajutat! !!!!! Nu prea sunt cuvinte nici de incurajare, nici de consolare ??

    Raspunde
  36. ar trebui lasat in viata, orcum, nu-i mai trebuie asa ceva, cat o fi el si o trai…cred ca se va calugari daca scapa

    Raspunde
  37. Bai fraților na va mai certați aici este vorba de o viața de om toți in trecut am făcut ceva rău si daca cine va ne a iertat ne făcut Fericiți ori ce om greșește in viața fie cât de mare sau mică greșeala tot greșim

    Raspunde
  38. TOȚI ZIC MERITĂM O ADOUA ȘANSA NU ESTE AȘA EU SUNT CONVINS CĂ MERITĂ O ADOUA ȘANSA TINERII CARE TREC PRIN MOMENTE GRAVE CA ȘI EL CINE ÎȘI APĂRĂ SĂRĂCIA SAU AVUȚIA SAU SUNT ÎN PERICOL DE MOARTE SAU PROVOACĂ MOARTEA INCONȘTIENT SAU ACCIDENTAL EU CRED CĂ ACESTE PERSOANE DOAR ÎN ACESTE CAZURI SE POATE FACE APEL LA ,,ADOUA ȘANSA”PENTRU CĂ NE AM OBIȘNUIT SĂ VORBIM PREA REPEDE ȘI PREA UȘOR ADOUA ȘANSA LA CARE TREBUIE SĂ AIBĂ DREPTUL DA DREPTUL PENTRU CĂ NU POATE AVEA UN DREPT DACĂ NU ÎL MERITĂ UN LOC DE MUNCĂ NU TREBUIE SĂ ÎL OCUPE DACA NU ESTE CAPABIL.IDEEA GREȘITĂ IERTAM PE TOȚI ESTE O GREȘEALĂ GIGANTICĂ INCLUSĂ ÎN LEGISLATURA UNEI ȚĂRI EXEMPLU.NOI AM AJUNS UNDE AM AJUNS.SPER CĂ SULTANUL ÎN IMENSA ÎNȚELEPCIUNE PE CARE O ARE VA ACORDA LA GRAȚIA A BĂIATULUI CARE ESTE SPERIAT ȘI DACĂ AR PUTEA DA TIMPUL ÎNAPOI NU AR MAI FACE CE A FACUT SA CONVINS CĂ NU SE GLUMEȘTE .CU VIOLATORI ELIMINAȚI DUPĂ PROCES.SPER CĂ O SĂ FACĂ CÂȚIVA ANI DE ÎNCHISOARE CA SĂ VADĂ CĂ LEGEA SE RESPECTĂ.DAR ESTE ȘI O SOLUȚIE CEI CE CUMPĂRĂ ȘI CEI CE VÂND POT SA LUCREZE IN FOLOSUL STATULUI IAR TINERII ȘI MINORII ÎNCHIȘI ÎN CENTRI DE REEDUCARE PENTRU CĂ POT FI ÎNCĂ SALVAȚI CEI CE VÂND ȘI SUNT TINERI ÎN ÎNCHISOARE MINIM CINCI ANI MAXIM ZECE ANI CEILALȚI MUNCĂ ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII ÎN TOATĂ ȚARA CÂND SUNT BĂTRÂNI LI SE DĂ O CASĂ SĂ AIBĂ PUȚINI ANI ÎN LINIȘTE.AȘA EU VĂD SOLUȚIA.

    Raspunde
  39. Fiecare trebuie pedepsit pentru faptele sale

    Raspunde
  40. Mare Pacat de tanar !
    Dar in Regatul Thailandei si in Malaysia, inca din aeroport, esti intampinat de mari pancarte luminoase si indicatoare care iti reamintesc la tot pasul :
    „In Malaysia (Thailanda) traficul de droguri se pedepseste cu moartea !”. Si nu doar traficul de droguri, dar si rapirile, santajul, abuzurile FUNCTIONARILOR STATULUI. In Malaysia exista libertate, civilizatie, respect …este inaintea Europei cu 50 ani …Japonia a pompat know-how aici …au o infrastructura serioasa si toleranta. Dar cum sa pastrezi asa ceva daca nu prin pedepse exdmplare.
    Poate Sultanul sa ii ofere o sansa.
    In baza oficialilor romani, poate in alta Viata.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.